slawas1 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Tygrzyk paskowany. Wreszcie udało mi się uchwycic go nad kokonem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No Slawas ta fotka z pajączkiem extraklasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dzięki Jozi!FISH ale wtopa! Mam kilka ujec tego miejsca. Właśnie zajżałem do archiwum i się okazało że na innych zdjeciach na tle drzew jest kilka świetlików wędkarzy gruntowych które usunąłem. Zupełnie o tym zapomniałem. :blush:O wybaczenie proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Dwa z ostatniego weekendu, konczoncego dla mnie sezon makro: A ponizej zwiastun jesieni: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Spacerowe .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Już wracałem do domu kiedy na drodze pokazała mi się taka oto piękna pani Nie mogłem odmówic jej krótkiej sesji! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 A pocałowałeś? Hmm, jutro ma padać. Fajna fotka i ładna królewna.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Cholera nie pocałowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Chciałbym wam pokazac kilka migawek z rzeki Wdy. Bardzo piękna i dzika rzeka. Ale włócząc się jej brzegami odniosłem wrażenie że zupełnie bez ryb. Mam nadzieję że to tylko wrażenie. Na początek trzy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dorzucę jeszcze trzy fotki. Oczywiście Wda. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Bociek: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nyny fotka rewelacyjna .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Wkońcu przeglądnąłem ten wątek od deski do deski i przyznam, że niektóre fotki mają taką głębię, że mógłbym wpatrywać się w nie godzinami. Super !!! Nadchodzą zimne dni i może ktoś postawi sobie WYZWANIE i zrobi parę ekstra ujęć zimorodka w locie itp. Wg. mnie najpiękniejszego naszego rodzimego ptaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 MZ, troche za ostre swiatlo miales, no i na dole tez wciely sie w kadr kwiatki ktore nieco uwage odwracaja. Ale ogolnie spoko:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 nyny przyznam ze mnie troche zainspirowales tym bockiem .Super fotka ,fajny klimat .Zdjecie bombowe.Tak wiec za ciosem ,dzis ,wyszedlem na spacer polowac na ptaki .A ze mieszkam na wiosce ,daleko szukac nie trzeba .Zaraz kolo domu znalazlem pierwszego statyste .Po czym zdazylem cyknac mu jedna fote i zniknal . Zawiesilem padline w ogrodku .Czekalem ,czekalem .Lezac wygodnie w piekny dziem mozna by tak i do wieczora .Nie mi jednak dane i cierpliwosc zostala wystawiona na probe .Kiedy juz mialem sie zwijac nadlecial jeden zaiteresowany ,byl jednak daleko ...cdn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Zaczolem dumac o nowym obiektywie jakiejs setce 2,8 bo pomidory jakies blade .I szczypawka ktora umykala wydawala sie jakas nie do upolowania .Hm tak byc nie moze trzeba probowac dalej .Nastepnie ...cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 I przez nastepne dwie godziny milismy ubaw .Kilkanascie ploci i jeden krap ,kaczki i pies z pilka .Bezstresowe wpatrywanie sie w splawiczek .cdn . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Na koniec sam sie skusilem i wygialem leszczynowke jak nalezy na pieknej ploci .Zapomnialem o ptaszkach i sloninie .Jedno jest pewne -wole podziwiac innych ,czerpac inspiracje od lepszych .Napewno jednak brak mi tej cierpliwosci do ptakow o dziwo bo w splawik patrze sie jak zaczarowany . dzieki wiec nyny za inspiracje ,nalezne proby wykonalem .Nie za bardzo mi sie to udalo .Mimo to bede sie staral od czasu do czasu poganiac ptaszki .Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 To ja tez spuentuje twoj reportaz:)Kolejne zwykle i niezwykle znane zwierzatko i zarazem bardzo lubiany owad... ...Biedroneczka:) ...a wlasciwie jej larwa;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 nyny nie trzeba chyba mowic ze rewelka Nie zebym sie zarazal ale jestem ciekaw czym pykasz zebym sie troche oswiecil . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Dorzucę jeszcze trzy fotki. Oczywiście Wda. Niebo ci wyjarało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ech witku nie wiem jak zrobić zdjęcie z głębokiego cienia bez polara źeby dobrze niebo było widoczne.(zresztą nie wiem czy polar by mi pomógł) Był olbrzymi kontrast bo słońce juź nad lasem było. Moźe ktoś z doświadczonych kolegów coś skrobnie i podpowie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Ech witku nie wiem jak zrobić zdjęcie z głębokiego cienia bez polara źeby dobrze niebo było widoczne.(zresztą nie wiem czy polar by mi pomógł) Był olbrzymi kontrast bo słońce juź nad lasem było. Moźe ktoś z doświadczonych kolegów coś skrobnie i podpowie. Pozdro! Sproboj rozejrzec sie za jakas szara polowka, albo cokinami;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Żadne szare połówki,górę lasu bez potrzeby przyciemnisz.Polar warto założyć.Robisz w RAWach i wygaszasz niebo na warstwach.Jak poważniej to statyw i zabawa z HDRami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi