popper Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Moto-diablica D90 + N70-210 f/4-5.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 @Patu pierwsze za centralnie,na drugim ciachnąłeś dłoń.Już wiem po co Ci 85-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Takie tam ogródkowe pstryki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 I mój ulubiony model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Też mam faworyta do szkiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 I mój ulubiony model... Bardzo fotogeniczny; wbrew pozorom, nie o wszystkich dzieciach można to powiedzieć. Gratuluję dubeltowo.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Żeby jeszcze było łatwiej,żywiuszczy trochę ten mój junior.Max 10 porządnych trafień na 100.Już wiem że lustrzanka uczy cierpliwości ale wynagradza pięknymi obrazkami .Ale ja jak się za coś biorę to na poważnie więc się uczę... @Grego- dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 I jeszcze raz junior... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Fajne portreciki @barwena - widzę, testujesz sprzęt na całego. Do mnie dotarła już 85tka 1.8D - fajne, plastyczne szkło do detali i portretów z pięknym maślanym bokeh. Poniżej mały pejzażyk cyknięty na N35mm 1.8D podczas pływania za szczupakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 ...a i na pływadle ogarnia portrety Fota pstrykana pod ostre światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ta 35 jest bardzo fajna, nawet na pełnej klatce sobie świetnie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wrzucę coś od siebie. Wczorajsza wycieczka do dżungli Uprzedzając ewentualne pytania natury wędkarskiej - ryb nie stwierdzono Pozdrowienia z Borneo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Sloniu, A orangutana ? albo tapira ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Guzu a makak może być? Bo te grzebią mi w koszu na śmieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Pewnie Powaznie - wstawiaj. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Muszę jutro zanęcic bananami i urządzić sesję. A póki co mam powrót do Edenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 @Dawid, winietka może być, ale kontrast z lekka przesadzony ( twarz chłopca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zacznę poprawiać zdjęcia jak nauczę się je robić.Na razie praktyka a później pobawię się LRem.Tego też będę musiał się nauczyć....Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Oto moja skromna propozycja: Zimna ta fotka wyszła po obróbce. Osobiście jak się bawię zdjęciami to raczej staram się nie zmienić, albo wręcz 'ogrzewać' kolory (chyba, że zima, śnieg, etc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 I kolejna porcyjka swiata makro widzianego przez pryzmat E-systemu: Przyczajony Darownik Przedziwny: Kiedys bede latal... Barczatka Napójka En face: Przetacznik Ożankowy: Poobiednia drzemka Niedźwiedziówka Kaja: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ...na ostatniej fotce kolega raczył się mylić... to nie niedźwiedziówka... to jeżozwierz... tyle, że jeszcze młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 hehe uwielbiam te fotki makro jest co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 A mi spodobały się kolorki . Ciekawe co z tymi kolorkami zrobiliby spece od programów graficznych. Ja tylko kontrast delikatnie zwiększyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi