patu Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 @Włóczykij - fajny, mroczny klimat. Wrzucę coś z marcowych klimatów - z szerokiej Tokiny. Znajomy i jeden z pstrążków złowionych przez nas wczoraj. Czekam na uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Przypominam o konkursie marcowym - zdjęcie do kalendarza. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Włóczykij nic specjalnego. Patu zdjęcie po prostu żyleta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 @Włóczykij Fajny ten stryszkowy kamasz @PatuZabrałbym fiolety z rękojeści i plecak spod krzaka PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 @patu fajnie jest,dynamicznie.Bokeh jakiś wyszedł w ciapki .Wolałbym tego pstrąga na tle wody,to nie zwierz leśny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Włóczykij,But jest świetny! Gratulacje! Fajnie niekiedy spojrzeć na buta z jego perspektywy i wysokości, zwłaszcza na takiego. Zdjęcie też sprawia wrażenie przestrzenności. Mnie bardzo podeszło. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 @zanderix - fiolecik to chyba efekt wyciągania półcieni ( lub CA z którego słynie Tośka 12-24mm), choć prawdę mówiąc początkowo nie zauważyłem ich na domowym monitorze ( w pracy cos tam minimalnie zalatuje fioletem). Co do plecaka - mi tez on trochę przeszkadza - ale nie chciałem go już stęplować. @Fish - myślę, na tle wody wyszłoby mniej ciekawie ( choć w lewym rogu widać kawałeczek rzeczki). Drugi brzeg krótko mówiąc był mało fotogeniczny, ale następnym razem postaram się jeszcze inaczej kadrować. Bokeh ma napewno dużo do życzenia - to szerokie szkło - do stałkowego dużo mu brakuje w tej materii. @slider - cieszę się, że fotka wpadła w oko Dzięki panowie za cenne uwagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Patu, jedna uwaga - zbyt ostro. Mocno zdjęcie oberwało i jest sporo białego. Ogólnie fajnie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 @Slider@ fajne światełko ale to cięcie jakoś mi nie leży Rzuć cały set z tą modelką to się do niego przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Pokażę swoją wersję takiego portretu-Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Jedno z dzisiaj ze spaceru - zimno jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 @remku ten bokeh wyszedł niesamowity,wciąga w głąb fotografii .Ciekawe jest to rozmycie łańcucha po lewej.Jak masz jeszcze coś takiego z tej 50-tki to pokazuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja bym tu postawił na Nikosia 24-70mm . Tak BTW, szto eta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zdjęcie zostało przekonwertowane tylko do B&W, no i lekko wyostrzone + lekkie ziarno - taka stylizacja na film. Po lewej stronie fakt mnie to też lekko zdziwiło ale tak już jest Będę coś wrzucał ale potrzebny czas i jakiś fajny temat PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Jakoś nie chce mi się wierzyć że to 24-70 Pewnie coś bardzo bardzo jasnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 exif pokazuje Leica 50mm/f1,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 exif pokazuje Leica 50mm/f1,2 to źle pokazuje ale mniejsza z tym ... obiektyw jak obiektyw niekiedy trzeba przymknąć, a niekiedy trzeba otworzyć w zależności od sytuacji. Na razie uczę się kiedy to, a kiedy tamto tylko do tego trzeba czasu i oglądania niezliczonej liczby zdjęć by uwrażliwić oko. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja bym tu postawił na Nikosia 24-70mm . Tak BTW, szto eta?? Ważne, że wzbudza ciekawość a ... jak widać, co mnie cieszy i potwierdza wcześniejsze spostrzeżenia, nie ważne czym, a ważne czy coś się dzieje jak ktoś to coś ogląda. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Tak BTW, szto eta?? ...uśtafka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 exif pokazuje Leica 50mm/f1,2 to źle pokazuje Właśnie coś mi nie grało bo tam jest trochę więcej GO niż centymetr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Macie ode mnie pannę wiosnę D300 35mm 85mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Fajna modelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 @FISH - czy faktycznie musimy czekać na GORĄCE LATO?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 @Baloo z plenerem jak z wędkarstwem,wszystko ma swój sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi