harp Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 ładne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Z dzisiejszego spaceru - ptaszyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Remek, powiem Tobie że nieźle dajesz sobie radę z tym niszowym kompaktem Czekam na zdjęcia z mocnej reportarzówki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Macie ode mnie pannę wiosnę D300 35mm 85mm Widzę że wątek rozwija się w bardzo dobrym kierunku ! Oby tak dalej @FISH Piękna dziewczyna, nie wiem czy wypożyczona czy zorganizowana własnym sumptem że tak się wyrażę, ale jak się patrzę na takie fotki zaczynam się zastanawiać czy wybrałem właściwe hobby Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 ...zaczynam się zastanawiać czy wybrałem właściwe hobby Pozdrawiam Friko warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Sezon nie sezon, a ciepłe fotki można pooglądać. @slider@ - OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Tak BTW, szto eta?? ...uśtafka... ...tez tak mi się zdawało... fajnie ujęta @Fish, super fotki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witam bardzo fajny wątek, prezentujecie tutaj ciekawe zdjęcia i wasze uwagi są bardzo bardzo przydatne. FISH - rewelacyjna ... fotografia, niesamowite oczy! Jako że na rybkach ostatni raz byłem w listopadzie moje foto raczej nie bedzie zwiazane z przyrodą ale zaprezentuje pare ciekawych fotek z tego roku Fotka z bilardu, jeszcze moim starym Fujifilm FinePix S5800. W klubie było bardzo ciemno a światło padało z góry i można było zrobić fajny efekt. Tutaj już foto troszeczkę lepszym aparatem D80 , kolega palił fajke wodną i wykorzystałem z lampą błyskową sciane i cień.Kółko i krzyżyk Sztuczka z szerokim kątem obiektywu Tutaj miałem straszne problemy ze światłem, było kompletnie ciemno wiec czas na pograniczu ostrości 1/5 (robione w powietrzu) przesłona 2.8 i ISO 1000, niestety wyszły szumy, niezabardzo wiem jak w inny sposób mógłbym tutaj wykonać lepsze zdjęcie przy tym świetle... No i na zakończenie dla spragnionych Za kieliszkami były świeczki które dawały światło ale problem z ostrością jak przy powyższym zdjęciu. Kamikadze Pozdrawiam wszystkich kolegów i pasjonatów foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A ja dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie będzie aktu jak u @Slidera, czy modelki jak u @Fisha(eeeeeeeeeee -już słyszę te jęki zawodu ) Ale profesjonalne zdjęcia zostawmy profesjonalistom Ode mnie taki oto chabaź (Spodobało mi się to zdjęcie-tzn ja jestem z niego zadowolony-nic nie musiałem przycinać, usuwać....to co chciałem uchwycić, to się znalazło na SD...) Za wszelkie uwagi i wskazówki bardzo dziękuję, a konstruktywną krytykę biorę prosto na klatę i obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Temat mało związany z wędkarstwem, ale to też fotografia....Cmentarz Żydowski przy ulicy Okopowej w Warszawie. Niesamowite miejsce, niesamowita sceneria i atmosfera. Pomimo, że jest to niezwykle trudne miejsce do zrobienia poprawnych zdjęć, z pewnością tam jeszcze wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 @RemekNo muszę to napisać - Za..ku..biście czyste foto z żołnierzami - czymś to zrobił? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie wiem, czy komuś nie ubliżę ale fotki @Remka są jak po szkole Jóźwiaka... Znakomite wyczucie chwili i sytuacji.Jeżeli to komuś ubliża to przepraszam ale Jacek Jóźwiak jest moim idolem fotografii reporterskiej. Chyba, że to Jóźwiak się uczył od @Remka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witek, miłe Zanderix a ... takim tam aparacikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 @slider,moja uwaga Ciebie też dotyczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 (Spodobało mi się to zdjęcie-tzn ja jestem z niego zadowolony-nic nie musiałem przycinać, usuwać....to co chciałem uchwycić, to się znalazło na SD...) Za wszelkie uwagi i wskazówki bardzo dziękuję, a konstruktywną krytykę biorę prosto na klatę i obiecuję poprawę Kwiat nie jest tak biały jak powinien być,całość do rozjaśnienia. PawełŻak rzeczywiście zdjęcia z klimatem,podoba mi się obróbka na pierwszym. remek i@slider@ dobra reporterka,na ostatnich za duże ziarno jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Z szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 @Remek widziałem lepsze prace w Twoim wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi