FISH Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 @dawid super fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Miłość zaskrońców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Taki ot widoczek uchwycony podczas jednego ze spacerów w poszukiwaniu wiosennych jazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Za oknem pogoda mocno minorowa, szaro i ponuro !Dla ożywienia atmosfery proponuję troszkę koloru Ekstremalny DRI z Kopenhagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 eeeee ... może to DRI ale .... mnie się?nie podoba zbyt agresywna obróbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Lekki hdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nie wiem w czym robicie te HDR'y ale one wyglądają jakby ktoś mocno poprzesuwał suwaki w opcji PS'a shadow/highlights - efekt raczej kiepski. Mnie osobiście się?to nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Moje zdjęcie nie jest HDR-em, to jedynie DRI. Wszystko było zamierzone. Chciałem uzyskać efekt, który byłby na pograniczu zdjęcia i grafiki. Rzadko ingeruję tak mocno w fotografię, ale czasami można stworzyć bardzo piękne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Dokładnie po drugiej stronie miejsca, gdzie najczęściej łowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 I dwa takie ze spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Remek, pierwsze podoba mi się najbardziej. A to moje z dzisiejszego spaceru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Włóczykij - fajne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Wspomnienia ze szwedzkich wód.Okonek miał na oko zaledwie 20cm, a już rzucił się na Yo-Zuri Hydro Magnum DD, potężny wobler o długości 18cm !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 O ile na 2gim zdjeciu rzeczywiscie jest okon o tyle 1sze zdecydowanie pomylone - ano nie ten wobler ani nie ta ryba. Zreszta to nie 1sza pomylka. Gdzie indziej widzialem jakies zdjecie z kwietnia z roslinnoscia bardzo rozwinieta... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Komentarz dotyczy jedynie drugiego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 przez pomyłkę do innego wątku wrzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 @Dawid,nie wiem, czy słusznie przypuszczam, że to moje ukochane, rodzinne miasto (czyli to, które Ty masz wpisane jako swoją lokalizację); tak, czy inaczej - zdjęcie bardzo mi się podoba. Para obok latarni i rowerzysta na środku jezdni pięknie dodają dynamiki. Szczerze gratuluję.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ...czyżby wyborcza alternatywa ..Przyjdź, zobacz, wybierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Patu.. super zdjęcie mistrzowie drugiego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 .. oni są już po drugiej stronie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 street foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Wspomnienie z wielkiego, szwedzkiego jeziora - Asnen maj 2001Tylko chmury były wyciągane w PS, reszta oryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Tragedia. Lepiej zostaw PS-a dla fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi