Paweł Żak Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Wiesz co ci Nowak powiem, idż ty chłopie te swoje koty fotografować Nie chcę ciebie obrazić, ale te zdjęcia to żenada. Ty nawet nie potrafisz zdjęcia odpowiednio zmniejszyć, aby dało się oglądać !!! O obróbce to nawet żal wspominać. Chyba będę musiał zafudować sobie Eizo 50. Ja pierdziu Niech się inni wypowiedzą na temat powyższych fotek. Mnie się odechciało kompletnie. Aż się moja dziewczyna uśmiała....heheee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 I jeszcze takie jedno jak jeszcze szczupaki łowiłem.... Te fotki pochodzą z czasów prehistorycznych. Na dzisiejszych matrycach na pewno by były dużo lepsze technicznie. Ale na ujęcia nie ma wpływu sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Cierpliwie czekamy na twoje zdjęcia witek @petrus,przede wszystkim spójrz na tytuł wątku. Potem pooglądaj fotki @remka, @fisha, @slidera i innych (przepraszam innych - nie spamiętałem). A potem spójrz na swoje gnioty. I wyciągnij wnioski. Wreszcie ktoś to powiedział Pierwsze zdjęcia z nagrobkami były fajne a reszta nigdy nie powinna była się tu znaleźć... Fish, moje czoło chyli się niżej niż czoło Slidera Ja jeżeli chodzi o obróbkę leżę i kwiczę. Wszystkie zdjęcia które wklejam są tylko pomniejszone. Zamierzony efekt staram się uzyskać na etapie wciskania spustu aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Wiesz co ci Nowak powiem, idż ty chłopie te swoje koty fotografować Nie chcę ciebie obrazić, ale te zdjęcia to żenada. Ty nawet nie potrafisz zdjęcia odpowiednio zmniejszyć, aby dało się oglądać !!! O obróbce to nawet żal wspominać. Chyba będę musiał zafudować sobie Eizo 50. Ja pierdziu Niech się inni wypowiedzą na temat powyższych fotek. Mnie się odechciało kompletnie. Aż się moja dziewczyna uśmiała....heheee. O Jezu malusieńki!!!!! To ty masz dziewczynę??????? Muszę Bodziowi powiedzieć. Będzie niepocieszony..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Pierwsze zdjęcia z nagrobkami były fajne a reszta nigdy nie powinna była się tu znaleźć...OK, przyjmuję twoją krytykę. Masz pełne prawo do niej. Szkoda tylko, że oprócz słowa NIE nic poza tym nie napisałeś konstruktywnego. Może czegoś bym się od ciebie nauczył. Równocześnie chcę zauważyć, że pod moimi zdjęciami są jedynie 2-3 posty krytyczne i to tylko pod tymi fotkami, na których zaszalałem. Poza tym spójrz na liczbę pobrań moich zdjęć Jest to duża liczba. Mnie ona zaskoczyła. Czy myślisz, że tak kiepskie zdjęcia wywołałyby takie zainteresownia wśród użytkowników ??? No sam pomyśl. Na temat twoich fotek nie wypowiadam się celowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Ja pierdziu.... Chłopie, ty popatrz wokoło!!! Biorą twoje fotki jako jakieś kuriozum!! I będą wnukom opowiadać jak można spieprzyć fotkę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 I jeszcze takie jedno jak jeszcze szczupaki łowiłem.... Te fotki pochodzą z czasów prehistorycznych. Na dzisiejszych matrycach na pewno by były dużo lepsze technicznie. Ale na ujęcia nie ma wpływu sprzęt.A i tak szczupak chyba większy niż prezentowany swego czasu 120 czy 130 cm przez @petrusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 witek & Paweł dajcie już sobie na luz albo po jednym szybkim (na prv) szkoda tego wątku a w chwili obecnej na pierwszy plan wysuwają sie wasze sprzeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 witek & Paweł dajcie już sobie na luz albo po jednym szybkim (na prv) szkoda tego wątku a w chwili obecnej na pierwszy plan wysuwają sie wasze sprzeczki...Załatwione Szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Staram się krytykować/radzić tam gdzie uważam że niewiele trzeba było żeby zdjęcie było idealne. Inna sprawa że nie czuję się na tyle dobry żeby krytykować innych konstruktywnie, a inna krytyka ma sens tylko wtedy jak ktoś przegina. Co do liczby pobrań to muszę Cię rozczarować, oznacza ona tylko tyle że właśnie taka ilość zalogowanych osób weszła na stronę na której zdjęcie zostało zamieszczone, nikt raczej nie ściągał sobie tych zdjęć na dysk, a nawet jeśli to o tym sie nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Już się nie odzywam. Wszelakie dyskusje z żakiem, petrusem (wig, pikeman itp) są jednak poniżej mojej inteligencji. Jak bym znowu zaczął to niech któryś Admin kopnie mnie w dupę (wirtualnie lub realnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 witek & Paweł dajcie już sobie na luz albo po jednym szybkim (na prv) szkoda tego wątku a w chwili obecnej na pierwszy plan wysuwają sie wasze sprzeczki...Załatwione Szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Już się nie odzywam. Wszelakie dyskusje z petrusem (wig, pikeman itp) są jednak poniżej mojej inteligencji. Jak bym znowu zaczął to niech któryś Admin kponie mnie w dupę (wirtualnie lub realnie ) 3mam Cie za słowo i na pewno nie omieszkam skopać Ci tyłka przy następnej wizycie w Twoim zwierzyńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Przepraszam że się wtrącę w tą że piękną dyskusję którą można porównać do obrad sejmowych gdzie każdy się przekrzykuje. Ludzie.. weźcie idzie na zdjęcia albo na ryby żeby wam emocje opadły to nie jest miejsce na rozładowywanie się. ....Poza tym spójrz na liczbę pobrań moich zdjęć Jest to duża liczba. Chcesz zostać gwiazdą internetu? Wydało mi się że najważniejsza jest krytyka zdjęć niż licznik pobrań. Ale najwidoczniej się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Inna sprawa że nie czuję się na tyle dobry żeby krytykować innych konstruktywnieOtóż to !! Słów mocnej krytyki z mojej strony, tak mocnej jak twoja, nie znajdziesz na tym portalu. A mógłbym zjechać większość fotek tu publikowanych i zaprezentować w 10min poprawną obróbkę. Ale nie robię tego celowo, bo tak mnie wychowano. Nie chcę przy okazji nikogo urazić. Dobra Panowie, koniec mordobicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Inna sprawa że nie czuję się na tyle dobry żeby krytykować innych konstruktywnieOtóż to !! Słów mocnej krytyki z mojej strony, tak mocnej jak twoja, nie znajdziesz na tym portalu. A mógłbym zjechać większość fotek tu publikowanych i zaprezentować w 10min poprawną obróbkę. Ale nie robię tego celowo, bo tak mnie wychowano. Nie chcę przy okazji nikogo urazić. Dobra Panowie, koniec mordobicia no ja mysle... wróćmy do meritum wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin1348902092 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Za przysporzenie adminowi dodatkowej pracy out na 10 dni. Admin Wątek blokuję do czasu zrobienia z nim porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Wracamy do tematu fotografii i tylko do tego tematu. Na przyszłość proszę?nie zaśmiecać tego wątku. Moja dzisiejsza propozycja - strzelone z biodra i nadal kontynuacja płytkiego GO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 bokeh, twoj zywiol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 bokeh, twoj zywiol bez to drugi etap wtajemniczenia kiedyś do tego dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Sprawiłeś sobie S2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 @witekFotki tylko zmniejszane w PS-ie.Robione ładnych kilka lat temu więc nie mogą się równać ze współczesnym sprzętem. Zwłaszcza z Nikonem D200.Klasyka.. Co ma rodzaj i wiek aparatu, do jakości merytorycznej zdjęcia? Nawet pozostając przy ocenie jedynie walorów technicznych (a to już patologia), to klisza raczej nie ustępuje D200, jest po prostu inna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 bokeh, twoj zywiol bez to drugi etap wtajemniczenia kiedyś do tego dojdę Nie śmiej się, z biegiem czasu dochodzę do wniosku, że duża GO jest trudniejsza Trzeba bardzo myśleć o całości zdjęcia i nie skupiać się tylko na pierwszym planie Dobrze to widać na zdjęciach Tomasza Tomaszewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Pentax FA 77mm/f1,8limited Nikkor 85mm/f1,8 Nikkor 35mm/f1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi