Gumofilc Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Powiem tak... po 1.bardzo ladna dziewczyna2.bardzo ladna dziewczyna3.pierwowzor chyba nie do konca wyszedl jak chcial autor (widac delikatne ale slady obrobki, trzeba przyznac ze na takim tle widac to najdobitniej i nie ma chyba ratunku)4.zapewne oryginal wyglada lepiej i tak to juz jest ze dobre zdjecia trzeba zepsuc zeby je wpuscic do sieci5.@Paweł Żak czy jakos tak ...ty zas to zdjecie zupelnie zepsules zapewne w PSie ladujac kontrast.6.Czas na interwencje Remka. I moja taka luzna uwaga, o ktorej to rzeczy mowilem juz....o wiele bardziej mi sie podobaja uwiecznienia syt. niepowtarzalnych, zastanych niz wyidealizowany obraz, chocby z udzialem modelek z agencji czy w wynajetym studiu.Takich prac jest wiele, wystarczy pojsc do kiosku a np. taka syt. jak ja mialem dzisiaj - przez okno wpadl mi do pokoju ptak, zapewne nie powtorzy sie.Uwiecznilem...czy zdecyduje sie wstawic zobacze... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ponieważ żadnych wniosków nie wysnuto z ostatniego bana a to dla mnie ważny wątek - blokuję konto Pawła Żaka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Tribute to Xp theme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Odnosze wrazenie (mam nadzieje ze mylne), ze przez ostatnie kilka stron i te przepychanki ktos kogo foty nie pretenduja do nominacji w world press foto, albo nie robi sprzetem pokroju conajmniej d90 to nie ma co wstawiac swoich obrazkow...Chyba ten watek powstal aby pokazywac swoje osiagniecia, oceniac, wskazywac co jest nie tak, a co do poprawki. Watek ma sprawic aby kazdy kto ma jakas chec i smykalke do focenia mogl szkolic warsztat i niewazne czy to robi malpka za 200 zl czy eosem 1...Przeciez to ma sprawiac przyjemnosc, a tak wynika ze jak sie nie ma aspiracji o jakich wspomnialem to nie ma co tutaj wstawiac fotek...Aha bylbym zapomnial kilka moich prac: Kontrastowo: Pomarszczony: Troche swiata makro: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jedne z pierwszych prac. Ostatnia fotka strzelona kompaktem. Technicznie nie powala, ale tytuł jaki jej nadałem, to : Waiting for sales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Technicznie niepowala???? Rewelacyjne zdjęcie! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Cezary zdjęcia super .Liczę że kiedyś uda się abyś na wspólnej wyprawie zrobił mi foty z rybkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 @barach, druga fotka kociarska , choć lekko przeostrzona. Crop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dzięki Panowie za miłe słowo. Natchniony tymi miłymi komentarzami postaram się częściej coś dorzucać.@patu kociarska? hmm... to dobrze czy źle, bo nie znam znaczenia tego słowa Crop? - NIE.@keri Irek nie ma problemu. Coś się pstryknie, jak tylko wstanę na nogi po operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 no to i ja coś dorzucę!dopiero ostatnio nauczyłęm sie jak wyciskać zieleń z aparatu bez obróbki...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 a tutaj dwa obrazki z wyprawy w poszukiwaniu poroży: jeszcze ciepłe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dzięki Panowie za miłe słowo. Natchniony tymi miłymi komentarzami postaram się częściej coś dorzucać.@patu kociarska? hmm... to dobrze czy źle, bo nie znam znaczenia tego słowa Crop? - NIE.@keri Irek nie ma problemu. Coś się pstryknie, jak tylko wstanę na nogi po operacji. Kociarska - czytaj git , czy bardziej niż Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Pierwsze strzały z Nikkora 35mm 1.8G i zabawa z GO. Danie dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widzę Patu, że nowe narzędzie na pokładzie Super! Czekam na kolejne zdjęcia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Czuję Remku, że zagości na dłuższy czas przy body.Jestem bardzo zadowolony z tej stałki, choć to ponad 50mm po cropie, to da się nią focić na pływadle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 @patu, czyżby na widok nowego szkiełka ręka modela musiała spocząć na podpórce, by opanować drżenie Nawet grot haka wykiełkował poza miejscem wyznaczonym dla niego Fajna fotka. Ma coś w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Weselne ognie. Fotka najzwyklejsza w świecie - ot tzw. pstryk z biodra, ale podoba mi się w niej ten gwiezdny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Kolejna porcja fotek pod odstrzał @patu swoją fotką z ogniem przypomniałeś mi o rysowaniu.... ...i innej fajnej zabawie. Fotka surowa bez obróbki Zdjęcie robione starym najzwyklejszym kompaktem Złowiła najwięcej ze wszystkich wędkujących Uwielbiam taki hand made PozdrawiamCezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 @Barach, po drugim zdjęciu wizyta u okulisty murowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Barach, fajne ostatnie! Ma potencjał PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 @Barach, po drugim zdjęciu wizyta u okulisty murowana Przepraszam, że nie zamieściłem ostrzeżenia: Po oglądaniu tej fotki proszę skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ciąg dalszy zabawy z rysowaniem. Ognisty duszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Kilka działkowych kfiatkuf... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 cd: jeszcze jeden chabaź, miało być widać rosę na płatkach... PS. Przepraszam za plamy, niestety matryca jest zasyfiona...czas oddać sprzęr do czyszczenia. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Kolejna porcyjka z systemu 4/3: Barczatka napójka: Rokitniczka: Młody Szpak: Świtezianka błyszcząca: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi