szewer Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Stara fotka, robiona jeszcze analogowym Canonem 500N z obiektywem Tamron 70-210 (z tego co pamiętam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ładnie i z klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja sie rzecz jasna nie znam. Generalnie powyzej widze fajne zdjecia, niektore wiecej niz fajne.Jedna tylko dygresja - im intensywniej uzywa sie oprogramowania tym bardziej na niebie widac taki relief czy jak to sie fachowo nazywa... A tu pukniety nikonem 70-300Vr jakis Tupolev czy cos takiego (w kazdym razie kierunek mial - Moskwa).Trudno ocenic ale bardzo wysoko byl, pomogy warunki - duzy mroz a co za tym idzie brak pylow i drgan powietrza. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 A przypadkiem nie jest to b747? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Konkurencja na łowisku EOS 5D, EF 17-40, polar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steryd Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 robione kompaktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 sloniu widze po lewej, ze robisz zdjecia blisko pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 @Jerzy Ano od pracy tu nie uciekniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 O kurcze! Zaraz ktos zapyta jaki multik i kij zeby dorzucic do tej platformy ... fajna pogoda! jak w pewien lutowy dzien AD 2008 na MAD Fish! do zobaczenia! Nikon FE-2 + 24/2.8 AFD + FujiNeopan 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ładne ziarno. Sam wywoływałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 od 1994 roku sam wywoluje wszytskie cz/b filmy ziarno to bys zobaxczyl na odbitce 70x90 cm odbitej na porzadnym powiekszalniku z optyka Rodenstocka lub Schneidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 @jerzysuper zdjęcie moim zdaniem - jest na nim taka, nie wiem jak to powiedziec - dynamika, wydaje mi sie ze kadrowanie tez daje taki efekt tu - w kazdym razie to zdjecie opowiada jakas historie a to jest cos co zawsze mnie urzeka jako odbiorce i całkowitego laika w dziedzinie foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A u mnie mały zimowy plenerek.D300+N85/f1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Friko, calkowitym laikiem w dziedzinie foto moze byc jedynie ktos, kto urodzil sie bez galek ocznych, albo ktoremu praskie zbiry owe galki wydlubaly Jesli masz oczy i widzisz, to masz prawo oceniac czy cos ci sie podoba czy tez nie.. ... zwlaszcza laski na ulicy Fish, nigdy nie poznalismy sie osobiscie, ale nie pierwszy raz publikujesz zdjecia na forum.. Patrzac na twoje prace, w tym rowniez te portrety powyzej, wnioskuje, ze musisz byc bardzo kulturalnym, grzecznym i .. poukladanym czlowiekiem.. zupelnie odwrotnie niz ja pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Fish, nigdy nie poznalismy sie osobiscie, ale nie pierwszy raz publikujesz zdjecia na forum.. Patrzac na twoje prace, w tym rowniez te portrety powyzej, wnioskuje, ze musisz byc bardzo kulturalnym, grzecznym i .. poukladanym czlowiekiem.. zupelnie odwrotnie niz ja pozd JW To mnie zaskoczyłeś tą oceną .Może bardziej odważne zdjęcia przede mną Jesteśmy z dwóch końców polski ale świat jest mały i może się kiedyś spotkamy.Łączą nas przynajmniej 2 pasje które mogą się do tego przyczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 kulturalnym, grzecznym i .. poukladanym czlowiekiem.. zupelnie odwrotnie niz ja pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 @FISH- nie wiem jak ty to robisz (zdjęcia) ale ja nawet jako laik wymiękam........... @friko - się nie śmiej ,bo pewno razu byłem świadkiem jak @jerzy chciał przetrącić 70-letniego dziadka 5 gramowym jigiem, bo nam się dziad w kąpielówkach wbił w łowisko okoni:d po tym wszystkim pozostał nam tylko odwrót i wbić się do małej kawiarenki na coś chłodnego do picia p.s -@jerzy a ty do polski wracasz czy już zawsze będziesz łowił te bluefishe z plaży zamiast boleni,i graniki zamiast naszych perchów????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 @FISH- nie wiem jak ty to robisz (zdjęcia) ale ja nawet jako laik wymiękam........... Też się nad tym zastanawiam i to jest fajne Magia chwili?.Najdziwniejsze które zrobiłem to portret mojego dziadka,też N85mm/f1,8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 hmmm magia chwili ,może i tak,ale może też magia człowieka fotografowanego w danej chwili.....nie wiem. jak już pisałem,jestem laikiem totalnym(melepetom)fotograficznym ale w twoich zdjęciach widzę coś więcej .....po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Wczorajszy szybki wypad zobaczyc jak sie sprzet w te mrozy spisuje:) E3+14-54/f2.8-3.5 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 @friko - się nie śmiej ,bo pewno razu byłem świadkiem jak @jerzy chciał przetrącić 70-letniego dziadka 5 gramowym jigiem, bo nam się dziad w kąpielówkach wbił w łowisko okoni:d po tym wszystkim pozostał nam tylko odwrót i wbić się do małej kawiarenki na coś chłodnego do picia p.s -@jerzy a ty do polski wracasz czy już zawsze będziesz łowił te bluefishe z plaży zamiast boleni,i graniki zamiast naszych perchów????????????????????????????????????? a pamietasz babe tego goscia co stala na brzegu z jego gaciami? Tez o malo nie dostala za pyskowki i krzywe miny Do PL jakos mi sie nie spieszy zupelnie do 15 cm okonkow tez Grance sa fajniejsze od okonii bo mimo lichych rozmiarow potrafia zlamac porzadny kij. pzd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 @Jerzy każde zdjęcie super, to z pietami rewelacja, pierwsze z tunem i b/w również. @Slider gratis z peronu mimo ciapnięcia świetny@Fish klimatycznie,a 6 ma wspaniałą kompozycję@Remku reporterka z ulicy, dobry strzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja sie rzecz jasna nie znam. Generalnie powyzej widze fajne zdjecia, niektore wiecej niz fajne.Jedna tylko dygresja - im intensywniej uzywa sie oprogramowania tym bardziej na niebie widac taki relief czy jak to sie fachowo nazywa... A tu pukniety nikonem 70-300Vr jakis Tupolev czy cos takiego (w kazdym razie kierunek mial - Moskwa).Trudno ocenic ale bardzo wysoko byl, pomogy warunki - duzy mroz a co za tym idzie brak pylow i drgan powietrza. Gumo Tupolewy latają już bardzo rzadko, stawiałbym bardziej na Benka 747 albo Airbusa 340 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 canon 400D 24-85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 @Joker zdjęcia są fajne, dobre strzały tak bym powiedział. Lecz mam drobne uwagi. 2. konwersje bw można było lekko poprawić ale i tak jest dobrze PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi