Skocz do zawartości

FOTOGRAFIA-zdjęcia do oceny.

Rekomendowane odpowiedzi

Ja sie rzecz jasna nie znam. Generalnie powyzej widze fajne zdjecia, niektore wiecej niz fajne.

Jedna tylko dygresja - im intensywniej uzywa sie oprogramowania tym bardziej na niebie widac taki relief czy jak to sie fachowo nazywa...

A tu pukniety nikonem 70-300Vr jakis Tupolev czy cos takiego (w kazdym razie kierunek mial - Moskwa).

Trudno ocenic ale bardzo wysoko byl, pomogy warunki - duzy mroz a co za tym idzie brak pylow i drgan powietrza.

Gumo

post-15-1348914604,0457_thumb.jpg

@jerzy

super zdjęcie moim zdaniem - jest na nim taka, nie wiem jak to powiedziec - dynamika, wydaje mi sie ze kadrowanie tez daje taki efekt tu - w kazdym razie to zdjecie opowiada jakas historie a to jest cos co zawsze mnie urzeka jako odbiorce i całkowitego laika w dziedzinie foto :lol:

Friko, calkowitym laikiem w dziedzinie foto moze byc jedynie ktos, kto urodzil sie bez galek ocznych, albo ktoremu praskie zbiry owe galki wydlubaly :lol:

Jesli masz oczy i widzisz, to masz prawo oceniac czy cos ci sie podoba czy tez nie..

... zwlaszcza laski na ulicy ;) :mellow:

Fish, nigdy nie poznalismy sie osobiscie, ale nie pierwszy raz publikujesz zdjecia na forum.. Patrzac na twoje prace, w tym rowniez te portrety powyzej, wnioskuje, ze musisz byc bardzo kulturalnym, grzecznym i .. poukladanym czlowiekiem..

zupelnie odwrotnie niz ja :o :huh: :o

pozd JW :D

Fish, nigdy nie poznalismy sie osobiscie, ale nie pierwszy raz publikujesz zdjecia na forum.. Patrzac na twoje prace, w tym rowniez te portrety powyzej, wnioskuje, ze musisz byc bardzo kulturalnym, grzecznym i .. poukladanym czlowiekiem..

zupelnie odwrotnie niz ja :o :huh: :o

pozd JW :D

To mnie zaskoczyłeś tą oceną B).Może bardziej odważne zdjęcia przede mną :unsure: Jesteśmy z dwóch końców polski ale świat jest mały i może się kiedyś spotkamy.Łączą nas przynajmniej 2 pasje które mogą się do tego przyczynić :D

http://lh6.ggpht.com/__cPNyne5qA4/Ss-hkwcviKI/AAAAAAAABr8/kxUW04Sq1Fw/s800/7.jpg

@FISH- nie wiem jak ty to robisz (zdjęcia) ale ja nawet jako laik wymiękam........... :huh:

@friko - się nie śmiej ,bo pewno razu byłem świadkiem jak @jerzy chciał przetrącić 70-letniego dziadka 5 gramowym jigiem, bo nam się dziad w kąpielówkach wbił w łowisko okoni:d :lol: :mellow: po tym wszystkim pozostał nam tylko odwrót i wbić się do małej kawiarenki na coś chłodnego do picia :lol:

p.s -@jerzy a ty do polski wracasz czy już zawsze będziesz łowił te bluefishe z plaży zamiast boleni,i graniki zamiast naszych perchów????????????????????????????????????? :unsure:

@friko - się nie śmiej ,bo pewno razu byłem świadkiem jak @jerzy chciał przetrącić 70-letniego dziadka 5 gramowym jigiem, bo nam się dziad w kąpielówkach wbił w łowisko okoni:d :lol: :mellow: po tym wszystkim pozostał nam tylko odwrót i wbić się do małej kawiarenki na coś chłodnego do picia :lol:

p.s -@jerzy a ty do polski wracasz czy już zawsze będziesz łowił te bluefishe z plaży zamiast boleni,i graniki zamiast naszych perchów????????????????????????????????????? :unsure:

a pamietasz babe tego goscia co stala na brzegu z jego gaciami? Tez o malo nie dostala za pyskowki i krzywe miny :lol: :lol:

Do PL jakos mi sie nie spieszy zupelnie do 15 cm okonkow tez :mellow:

Grance sa fajniejsze od okonii bo mimo lichych rozmiarow potrafia zlamac porzadny kij.

pzd JW :D

@Jerzy każde zdjęcie super, to z pietami rewelacja, pierwsze z tunem i b/w również.

@Slider gratis z peronu mimo ciapnięcia świetny

@Fish klimatycznie,a 6 ma wspaniałą kompozycję

@Remku reporterka z ulicy, dobry strzał

:mellow:

Ja sie rzecz jasna nie znam. Generalnie powyzej widze fajne zdjecia, niektore wiecej niz fajne.

Jedna tylko dygresja - im intensywniej uzywa sie oprogramowania tym bardziej na niebie widac taki relief czy jak to sie fachowo nazywa...

A tu pukniety nikonem 70-300Vr jakis Tupolev czy cos takiego (w kazdym razie kierunek mial - Moskwa).

Trudno ocenic ale bardzo wysoko byl, pomogy warunki - duzy mroz a co za tym idzie brak pylow i drgan powietrza.

Gumo

Tupolewy latają już bardzo rzadko, stawiałbym bardziej na Benka 747 albo Airbusa 340 :D

pozdro