sloniu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 No to jeszcze coś podrzucę. Podczas plażowego spacerku spotkałem Gurkhów z pobliskiego garnizonu organizujących sobie kolację... W sieci kilka małych rybek plus niewielkie belony, muszę się wybrać tam z muchówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 @słoniu, co to za jasne szkło ( chyba że tak idealnie i subtelnie dopalałeś lampą)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 @patu - drugie zdjęcie subtelnie dopalone Lightroom'em:) - suwak Fill Light, pierwsze nie ruszane. A szkiełko zacne swoją drogą - Zeiss 35/2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Oj miałem tego pancernika Zeissa 35/2. Super! Jedno z lepszych szkiełek jakie miałem pod każdym względem - masakryczna i nieporównywalna z niczym ostrość, super kolory, no i efekt 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Remek, w Twoim przypadku chyba szybciej będzie określić których szkieł nie miałeś, niz opisywać które testowałeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Oj ... sporo nie miałem, ale fakt w nikonie sporo tego przetworzyłem ale przynajmniej droga przyniosła pewne bardzo proste rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Fotki z imprezy plenerowej - Czas na Trzebież Dziewczyny oddające swoje wianki ...i składające ofiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Fajne Patu. Pewnie się nie znam, ale to według mojej subiektywnej pewnie oceny Twoje najlepsze zdjęcia na tym portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zabawy z ogniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No kurde. Dla mnie to właśnie jest fotografia. pięknie złapany moment, coś ciekawego, pięknego, trochę znanego, trochę nie. W Twoich zdjęciach z boleniami nie poznaję ani wody, ani ryb, wszystko inne i obce. Przepraszam za ocenianie przy quorum, ale w sumie taki temat... Powienien być jednak chyba priw. W każdym razie te dla mnie lepsze! EDITNawet oszukujesz efektami PS lepiej i bardziej PO COŚ. Na to rozgrzane powietrze się nabrałem na początku. Fajne serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No kurde. Dla mnie to właśnie jest fotografia. pięknie złapany moment, coś ciekawego, pięknego, trochę znanego, trochę nie. W Twoich zdjęciach z boleniami nie poznaję ani wody, ani ryb, wszystko inne i obce. Przepraszam za ocenianie przy quorum, ale w sumie taki temat... Powienien być jednak chyba priw. W każdym razie te dla mnie lepsze! EDITNawet oszukujesz efektami PS lepiej i bardziej PO COŚ. Na to rozgrzane powietrze się nabrałem na początku. Fajne serio. Dzięki za opinię i cieszę się, że fotki wpadły w oko. Co do PS-a, nie używam go - podstawową obróbkę na poziomie krzywych, poziomów, światło-cieni, ostrości i kontrastów uprawiam w Corelu XII a efekt ciepłego powietrza jest jak najbardziej naturalny. W tym roku zmieniłem podejście do fotografii, jak i same narzędzia ( zauroczyłem się w stałkach). Był czas na przemyślenia, analizę błędów, opini itp, wszak człowiek się cały czas uczy. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ..po zrzuceniu wianków ( widać, że szczęśliwe) ...i na brak zainteresowania nie narzekały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Świetna opowieść Patryku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Parę fotek z manualnej stałki 50/2.0.I powiem tak:amatorowi łatwo nie jest ale manualna zabawa obiektywem ma to coś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 i dwa ogródkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 ..dwa bonusiki.. Wszystkie ujęcia z D90 + N85mm/1.8 Niewiasty podczas odprawiania modłów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 U nas też imprezki. LAWA 2010 się zaczyna.Fotki jeszcze ciepłe, z nowej zabawki: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z dymem sobie poradził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 To u mnie troche inny klimat. Pelnia z dzisiejszej nocy (fotka zrobiona okolo 4.00).U mnie to wciaz ciemna noc Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Guzu nie słychać było w tle jakiś dziwnych głosów np. wilkołaków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Sumy bylo slychac karpie troche tez... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 A ja byłem nad morzem i kilka fotek też pstryknąłem żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Wrzucam fotki na pozarcie Na poczatku chcialem skadrowac, zeby zachowac zasade trojpodzialu, ale kolega podpowiedzial, zeby tylko przyciac gore i dol. Niestety przy Sigmie 10-20mm trzeba postac czlowieka wrzucic w srodek bo inaczej wyglada bardzo nieproporcjonalnie, szczegolnie przy 10mm... Z Nikona 35mm Maks i taaaka ryba Benek z przytulanka EDIT: kurcze, sporo na jakosci stracily, szczegolnie to drugie od gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Z dzisiejszej wizyty na................. basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Waldek, Kawal plaza, to ratownik na obiekcie ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi