popper Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Waldek, Kawal plaza, to ratownik na obiekcie ? GuzuHa Danielu. I to jest basen, którego budowę organizowałem, w latach ............ dawnych powiedzmy.Ktoś coś zaniedbał . Wodorosty, żaby, pijawki, salamandry, dzikie zarybienia A przy tym w najlepsze: ławeczki, pomosty, szatnia, barek na wodzie. Eeech. Nowe czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Wkleję coś i ja, z tym, że uprzedzam lajkonik ze mnie straszny, dopiero od niedawna mam aparat i coś tam z nim próbuję robić Wszelkie uwagi, propozycje, wskazówki będę z zainteresowaniem wyłapywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Landszaft za jasny,w pozostałych za centralne kadry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Bardzo mi się podoba tonacja tego pieska z profilu. Na pewno zapamiętam tą fotkę. Spróbuj dać mu nieco więcej powietrza przed nosem, może zetnij górę, może troszkę będzie ciekawiej? Fajne kolorki. Mój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Specjalnie dla @Guzu - małpiszony z sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 No Sloniu! Juz sie troche niecierpliwilem w oczekiwaniu Wielkie DZIEKI super zwierzeta Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 No to troche naszej rodzimej fauny dla odmiany;)E3+ZD70-300 Trzcinniczek: Łozówka: Rokitniczka środowiskowo: EDIT:A takie jeszcze udalo mi sie ustrzelic.Po lewej Trzcinniczek po prawej Potrzos. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nyny, fotki jak zwykle fajne, ale ten podróżniczek coś Cię prześladuje . Na moje oko to samica potrzosa.pozdawiamWujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nyny, fotki jak zwykle fajne, ale ten podróżniczek coś Cię prześladuje . Na moje oko to samica potrzosa.pozdawiamWujek Tesh mialem dylemat czy Potrzos czy Podróżniczek, dlatego dalem do weryfikacji mądrzejszym ludkom i zdecydowali zgodnie ze na 99% to Potrzos. Tylko nie wiem dlaczego podpisalem Podróżniczek;) Być może dlatego, że tesh ustrzelilem dzisiaj parke podróżniczkow (ale nedzne zdjecia wyszly), a jeden samczyk co chwila mnie prowokowal jednak nie dal sie podejsc i ustrzelic.Opis juz zmienilem i dzieki za czujnosc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Czasem tak bywa szczególnie po całym dniu skradania się za ptakami Ostatnio przy okazji znalazłem niezłą kolonię rybitw białoskrzydłych. Jak mieszkasz na wschodzie mogę dać Ci namiar. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 rok 2008, Zatoka HA-LONG -imponujące widoki - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Widoki faktycznie super ale techniki ocenić nie można bo piksele wielkości cegieł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 niestety tak, koledzy zadam jeszcze jedno nieśmiałe pytanie: UWAGA- jak robice że widać foty w treści wpisu a nie jako załącznik który trzeba oddzielnie otworzyć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 @steelcreation zazdroszczę widoku .Co do prezentacji zdjęć to patrz pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Dzisiaj zaplanowalem maly spacer na ptaki,ale, ze wzialem rowniez niespelna 11 miesiecznego syna to wszystko w promieniu 100 metrow wyploszone bylo. Wiec pozostalo mi zrobic innego latajacego stwora podczas podwieczorkaE3+ZD70-300 fota z reki na koncu ogniskowej (czyli ekwiwalent 600mm). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 HANOI - WIETNAM foto z ręki i z auta było upalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Fajne! Poproszę o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Ostatnio zauwazylem rzadki u mnie gatunek wazki, wiec zasadzilem sie na nia:)Niestety tylko sensownie moglem ja zdjac moim tele i to zanurzony w wodzie po szyje. Niespelna 30 minutowe moczenie sie poskutkowalo ustrzeleniem zwierza:) E3+ZD70-300 (na koncu ogniskowej) Oczobarwnica mniejsza (Erythromma viridulum) - popularny gatunek w centralnej i poludniowej polsce, im dalej na polnoc tym rzadszy, u mnie ciezko go spotkac wiec tym bardziej mialem zaparcie zeby wyczekac go:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Zdjęcie nie moje ale warte zerknięcia http://www.digart.pl/zoom/4526052/Pod_parasolem.html W galerii tego gościa jest jeszcze kilka dobrych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 super zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Dzisiaj wyrwałem się?na chwilę?(dosłownie 1h) ze swoim aparatem na Święto Kwiatów - krótka historia - B&W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ponizej troche fotek z zycia pary Kopciuszków (E3+ZD70-300): pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Remek, jak zwykle świetnie. NynyDrugie zdjęcie genialne kolory i kadr też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Witam Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru po Królewskich Łazienkach. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 cd: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi