patu Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Pseudomakro pstryknięte z nudów podczas urlopowego chillout`u. 200mm z ręki po cropie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Niezłe kolorki.Podkręcałeś je, czy tak wyszły oryginalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Lekko dosyciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Boskie... Rio Pozdr czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 @CZaro, 2 zdjęcie, 2 plan na prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Drugie dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 @CZaro, 2 zdjęcie, 2 plan na prawo ...i crop tej stringietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Tam za toba po prawej niezła rybka !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Patu, Niezly wlochacz ten trzmiel - fajna fotka Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Mialem okazje z soboty na niedziele spedzic bardzo dziwna noc na wodzie.Bylo wyjatkowo zimno i jasno. Temp spadla dobre 20 stopni po zachodzie slonca. Ksiezyc swiecil wyjatkowo jasno. A ryby sprawialy wrazenie zahibernowanych A wszystko zaczelo sie tak uroczo (tylko zmniejszone, nic nie poprawiane PS ) Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A tak w dzien wygladalo, jakis czas wczesniej.Oswietlenie i temperatura juz normalne a ryby rowniez zahibernowane... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jako ze jestem całkowitym laikiem w fotografii interesuje mnie Wasza opinia dotyczaca tego zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Za wąsko, przesadziłeś z kolorem no i woda się wylewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Mnie sie to zdjecie podoba...ale inaczej. W koncu moze wywiaze sie jakas dyskusja nad tym, jak robic dobre albo przynajmniej do przyjecia zdjecia. Sporo z tego co widac do tej pory to raczej prezenie bicepsow tworcow zdjec. Odnosnie samego zdjecia: @salmon a Tobie sie to zdjecie podoba? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Chodzilo mi o wskazówki,co mniej wiecej mozna byloby poprawic Jesli chodzi o barwy i efekt to tak(udało mi sieoszukacze to ksiezyc )ale technicznie to jak napisał Patryk-sporo do poprawy,a nawiasem nie zamierzam sie zbytnio wychylac bo nie mam sprzetu a i umiejetnosci liche Tak poprostu...dziekuje za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ....a nawiasem nie zamierzam sie zbytnio wychylac bo nie mam sprzetu a i umiejetnosci liche Tak poprostu...dziekuje za rady Sprzęt nie jest ważny tylko to jak patrzysz przez wizjer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Odnioslem inne wrazenie.Wszystko nieublaganie zmierza co najmniej do D700... Zreszta dobra analogia do watkow wedkarskich...tez wszyscy twierdza, ze sprzet jest niewazny... Odnosnie zdjecia to coz ja tez nie jestem znawca, i popelnilem najgorsze swietokradztwo - nie wertowalem dosc doglebnie ksiąg uczonych w tym zakresie. A tam w ksiegach wszystko stoi, jakie powinno byc zdjecie...wiec moze nie powinienem nic pisac... Ale zaryzykuje taka odpowiedz na Twoje pytanie: wszystko. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 ....a nawiasem nie zamierzam sie zbytnio wychylac bo nie mam sprzetu a i umiejetnosci liche Tak poprostu...dziekuje za rady Sprzęt nie jest ważny tylko to jak patrzysz przez wizjer. .. i co masz w zamyśle pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Odnioslem inne wrazenie.Wszystko nieublaganie zmierza co najmniej do D700... Zreszta dobra analogia do watkow wedkarskich...tez wszyscy twierdza, ze sprzet jest niewazny... Gumo Gumo sprzęt jest ważny ale chyba nie aż tak bardzo żeby ciągle się na nim skupiać? Będąc w posiadaniu D700 czy też innego drogiego aparatu i nie mając umiejętności będziesz robił dobre zdjęcia? Nie wiem ja się nie znam ale moim zdaniem umiejętności są ważniejsze niż ciągłe gdybanie nad sprzętem.... Slider, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ojej a to tylko fotka z N73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Chodzilo mi o wskazówki,co mniej wiecej mozna byloby poprawic Jesli chodzi o barwy i efekt to tak(udało mi sieoszukacze to ksiezyc ) Poprawić to tu można wszystko.Szybciej bym uwierzył że pstryknąłeś wybuch bomby wodorowej na wysokości 1 km iPhonem robią coś takiego http://www.flickr.com/photos/fstoppers/page2/ Najważniejsze są umiejętności,czyli dobranie światła,kadrowanie,i to ile wyciśniesz z posiadanego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Dawno nie wrzucalem tutaj fotek;)A kilka ostatnich Aparat E3+ZD70-300: Obiadek perkoza dwuczubego: Perkoz dwuczuby z mlodym: Ktoras z mew: Świtezianka błyszcząca: p.s. mam nadzieje ze ktores Wam przypadnie do gustu:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Rocznica Powstania Warszawskiego w Krakowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Super...ma w sobie COŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Super zdjęcie Dawid! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi