dawid_ Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Oczywiście nie do oceny, ale jako ciekawostka: żródło: http://www.shorpy.com/większy rozmiar: http://www.shorpy.com/node/8323?size=_original pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Stare kiedyś gdzieś DSC H2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Stare kiedyś gdzieś DSC H2 ...coś ostro zakręca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 ..i wylewa się. Można było inaczej kadrować i uniknąć mega wypałki na niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dobra teraz cos co baaardzo lubicie czyli makro i nietylko;)E3+ZD70-300 Akrobacje na linach - pierwszy uczestnik Uploaded with ImageShack.us Akrobacje na linach - drugi uczestnik Uploaded with ImageShack.us Jesienny bukiecik Uploaded with ImageShack.us Szpakowe zebranie Uploaded with ImageShack.us Łątka dzieweczka(Coenagrion puella) Uploaded with ImageShack.us pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 @nyny, bez urazy, ale nic nie widzę na Twoich fotkach dlaczego 70-300 do makro? @salmon - naoglądałeś się teledysków Tool'a? <_< ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 @nyny, bez urazy, ale nic nie widzę na Twoich fotkach dlaczego 70-300 do makro? Ale czego nie widzisz? fotek?A dlaczego 70-300? hmm bo tez sie nadaje i akurat nie chcialo mi sie moich szkiel makro zapinac, bo w miedzyczasie ptaki sobie strzelalem;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 nyny@, po Twoich poprzednich zdjęciach stać Cię na lepsze makro . Lubie oglądać Twoje fotki, ale ostatnie są za mało wyraziste.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 nyny@, po Twoich poprzednich zdjęciach stać Cię na lepsze makro . Lubie oglądać Twoje fotki, ale ostatnie są za mało wyraziste.pozdrawiamwujek Mam w zanadrzu baaardziej wyraziste ale akurat tutaj mi sie plastyka tych fotek, bokeh i kolorki pododbuja....Nastepna wrzuta powinna usatysfakcjonowac malkontentow;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Szpaczki fajnie się komponują na tym uschniętym drzewie Czekam na następne.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 @salmon - naoglądałeś się teledysków Tool'a? <_< ciekawe wczesniej po prostu zjadłem inne grzyby dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 No to jestem ciekaw jak ta sesja wam podejdzie: 1. FLY - E3+Industar 61L 2. Wieczernica szczawiówka - E3+ZD50 3. Rusałka pokrzywnik - E3+ZD50 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 ...mucha świetna... dałbym trochę dołu, prawej strony i byłoby perfect... o tle nie wspominam, bo to pewnie efekt zmniejszania i kompresji... ...pozostałe foty całkiem o.k.... w dwójce trochę bym kadr zawęził, bo i tak celu wędrówki nie widać... ...tak trzymać... pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 @salmon, a tyle trąbią w TV, żeby na grzyby uważać <_< @nyny, zawodowcem nie jestem, ale fotki widzę. pająki dla mnie bez wyrazu, nic się nie dzieje, ostrość gdzieś jakaś jest, bokeh(?), ale nie zaciekawiły mnie te zdjęcia wcale (a lubię oglądać pająki), ważka - tylko i wyłącznie drugi plan jest ciekawy, szpaki jak najbardziej OK, przydałbym im nieco mrocznej atmosfery (tu się nie czepiam nic, a nic, bo to przecież wizja) a bukiecik z pajęczyną zupełnie nie przekonuje mnie kompozycją kadru, choć sam w sobie wyszedł 'ładnie'.Mucha wyszła super, szczawiówka mi się podoba, pokrzywnik trochę mniej. Fajne fotki robisz EDIT: Trochę malkontent, ale po to jest ten temat. Pokaż te ptaki z 300 PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Langwedocja wieczorem. Niedzielny wieczor w Octon... i mistrzowskie rozwiazanie p.t bar z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Opuszczone okolice jeziora zaporowego na poludniu Francji. Troche zle wyliczyli przyszle poziomy wody podczas planowania zbiornika i opuszczona przez mieszkancow (za rekompensata) okolica powoli sie znow zaludnia, bo woda nigdy domow nie zalala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 U mojego kolegi poznałem coś, z czego przepyszne nalewki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 nyny - fota muchy mnie powaliła, ale takie duże to u mnie nie latają Pozdr czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Guzu,Piękne klimaty! Oj chciałoby się tam pociągnąć jakegoś zimnego browara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Solina... Nie znam się na fotografii(dopiero zaczynam raczkowac), ale to zdjęcie mi się spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Myślę że to będzie rozsądna propozycja kalendarzowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Solina bardzo klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Fajny klimacik ma solina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi