admin Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Fajne! Klimat jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 @nynySuper te Twoje makra, zwłaszcza rusałka przypadła mi do gustu. Ja pierścieniami pośrednimi zrobiłem sobie ostatnio tapetę na pulpit. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zanderix kozak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zanderix gratulacje. Dorzuciłeś delikatnie do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Fajne fajne Zanderix. Dziecku nie pokażę bo i lekko straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Arek super Jungingen! Fajne fajne Zanderix. Dziecku nie pokażę bo i lekko straszne Przecież nie lubisz makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nie lubię cykania dla pokazania ostrości. To co pokazał Zanderix to jest fotografia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zanderix, niezłe, wyglada jak Szeloba z Władcy Pierścieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Pierwsze próby z pierścieniami pośrednimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Kilka pstryków z rowerowej wycieczki tymczasowym,dwudniowym przejściem w Zbereżu nad ukraińskie jezioro Switaź. Typowa chatka Jakiś pomnik w lesie Ta alternatywna droga po lewej jest wygodniejsza i po niej odbywa się ruch samochodowy. Suszona płotka około 1,50PLN,smak niedozapomnienia Jezioro Świtaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 5 fotka to ukraina czy polska?? bo zwyczaje bardzo podobne z tego co widac <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 5 fotka to ukraina czy polska?? bo zwyczaje bardzo podobne z tego co widac <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ukraina.Zwyczaje podobne,ale wszystko jest bardziej naturalne i na luzie.Przypomniał mi się widoki pijących ludzi nad bagażnikiem łady i zapijających wódkę mlekiem z 2l słoika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 pewnie ze lepiej jest leżeć na naturalnym trawniku niż na betonowym chodniku <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Wiem że to nie ten dział, ale tu grono odbiorców jest właściwsze Czy ktoś chciał by kupić kartę CF Lexar 32Gb z transferem 90Mb/s, po okazyjnej cenie?Znajomy ma na zbyciu i myślę że za 800zł ją odda Żeby nie zaśmiecać wątku o odpowiedzi proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Parę fotek do Waszej oceny... ( są to foty dzie jeszcze używałem datownika , już tego nie robię... )Troszkę podkręcony Głogów... Pozdr Czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Łabądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Wakacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Też wakacyjne Katedra w Amiens w witrynach odbicia W środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Gdzie są obrońcy praw zwierząt, skandal ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Mam do Was pytanie wszystkich. Czy zauważyliście wyraźne zwiększenie formatu fotek po wysłaniu na forum?U mnie ostatnio za każdym razem, gdy wstawiam fotkę bespośrednio z kompa czy też z IamageShack, zdarza się takie coś, że powiększa format o +/- 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Gdzie są obrońcy praw zwierząt, skandal ?! Tutaj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A co sądzicie o takiej fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A co sądzicie o takiej fotografii. Każdy to przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Na 2 zdjęciu taki wodny kondom wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi