Ugly Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ech jak ogladam niektore fotki to mam ochote zucha zajumac matce z szafy - bede sie mogl tlumaczyc, ze foty nie tego bo aparat ma 50 lat... Ten aparat nazywał sie Druh a nie Zuch I był wcale wcale W końcu sredni format...U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dwa robale. Też z mazur Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Drugi robal rewelacja Graty PS. Wziąłem od sąsiadki Sony Alpha 450 i takie foto udało mi się cyknąć w ogródku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Motylosy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tym razem nie robal. i taki oto łabądek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zdjęcie z cyfrówki:D Proszę o identyfikacje osobnika, był jeszcze taki sam ale żółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 FISH pajęczynki fajne. Podobają mi się. Tylko te krzaczki po lewej i prawej stronie u dołu troszkę zaburzają mi obraz. Ale ogólnie git.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Dzisiejsze ważki: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ostatnia waźka wymiata! Bardzo fajna.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Więcej takich Jesienny poranek w Wersminie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 fajny klimacik... widac ze to juz ten czas... czas WIELKIEGO ZARCIA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Bardzo fajne,klimatyczne zdjęcia,aż się chce nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 mifku czy to juź ten czas to nie wiem. Nie dodałem w opisie źe to zeszłoroczna jesień Końcówka października chyba. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 I jeszcze dwa. Myślę że nie mniej klimatyczna Wda. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Super,przepiękne te nasze rzeki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Parę fotek do Waszej oceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 index.php?t=getfile&id=35089&private=0[/im Pozdrczaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ale fajny tygrysek! Szkoda że białych kiełków nie widac. Dwa ode mnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Dzisiaj krootka seryjka: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 nyny popraw mnie jeźeli się mylę, ale te same zdjęcia czajki i waźki juź chyba wstawiałeś kilka stron wstecz. Czy mnie wzrok myli? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 nyny popraw mnie jeźeli się mylę, ale te same zdjęcia czajki i waźki juź chyba wstawiałeś kilka stron wstecz. Czy mnie wzrok myli? Pozdro! Myli:)Ale fakt faktem, ze z tych samych wypadow sa to zdjecia co wczesniejsze i tych samych obiektow, jednak zupelnie inne kadry(wczesniej nie moglem prezentowac bo braly udzial w konkursie i taki wymogl byl). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 nyny wybacz moją ciekawosc. Jaki konkurs? Co , gdzie i jak? Pochwal się proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi