krzychun Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Żadne szare połówki,górę lasu bez potrzeby przyciemnisz.Polar warto założyć.Robisz w RAWach i wygaszasz niebo na warstwach.Jak poważniej to statyw i zabawa z HDRami.Hmmmm... to już wiem dlaczego sprzedałem walizkę z cockinami P. PS. Polar w tej scenie może zepsuć wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Będąc na Mazurach słuchałem rykowiska jeleni w nocy. Coś mnie podkusiło żeby zabrać aparat i spłodziłem coś takiego. Mi bardzo się podoba oddaje klimat który panował w tamtej chwili w 100% jeśli puścić wyobrazimy sobie jeszcze ryk jelenia który stoi 100 metrów dalej Wersja oryginal bez grzebania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wczorajsze .Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Jest klimacik! TERMOS czy to fotka właśnie z L-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Może i ja coś wrzucę. Lekki crop. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja dziś odbyłem pierwszy spacer ze stałką 35mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 @TERMOS: bardzo klimatyczna ta fota, ma urok:)@slawas1: Łowik OK, go jak trzeba tylko czemu pociety;) I teraz maly set ode mnie;) Ohar: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 slawas1-Tak to te szkielko .nyny -dzieki ,staram sie szukac inspiracji tu i tam .Oczywiscie twoje foty rewelka jak zwykle . Pozdrwiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nyny nie wiem które twoje ulubione ale mi podoba się pierwszy kaczor. Super! Ode mnie pajączek. Będę wdzięczny jeżeli ktoś mi powie co to za gatunek. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 gatunek pająka z rodziny skakunowatych (Salticidae). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciechowski Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Może mało wędkarsko, ale uważam, że dość klimatycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja już gdzieś to widziałem <_< http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=12269&am p;prevloaded=1&&start=260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudinho Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pająk to bagnik przybrzeżny jeden z największych polskich pająków o ile nie największy. Nurkuje, nie stawia sieci ponoć potrafi sparaliżować małą żabę, czy ciernika... Mi udało się uchwycić bagnika nadbrzeżnego o wiele bardziej rzadkiego od bagnika przybrzeżnego. Foto słabe bo i sprzęt słaby ale spider jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja już gdzieś to widziałem <_< http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=12269&am p;am p;prevloaded=1&&start=260 ...no i autor inny ... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciechowski Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 No i proszę, ile to zabawy dzieci mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ..i kto tu jest dzieciak...Pod 3-cim nickiem wrzucisz to ujęcie od dupy strony <_< ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Troche sie goraca atmosfera zrobila, to troche trzeba ja rozluznic;) Tryptyk z Polowcem szachownica w tle: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciechowski Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ..i kto tu jest dzieciak...Pod 3-cim nickiem wrzucisz to ujęcie od dupy strony <_< ?? Miszczu wszechświatów, prezesie TWA......umówmy się na tym cmentarzu z lustrzankami i dajmy sobie powiedzmy 3-4 godziny. Zobaczymy jaki z Ciebie kozak ))))) Krytykujesz, a nie masz pojęcia o istocie sprawy. Komiczny jesteś. A tak przy okazji, co Ciebie obchodzi pod jakim nickiem publikuję swoje zdjęcia ??? Kompleksy czy mentalność Macierewicza ? Pozdrawiam szczerze i serdecznie !Bez urazy.Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nick nie ważny, skończy i tak jak zwykle <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 nyny dla mnie trzecie zdjęcie zaj...biste! Szacun! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 ..i kto tu jest dzieciak...Pod 3-cim nickiem wrzucisz to ujęcie od dupy strony <_< ?? Miszczu wszechświatów, prezesie TWA......umówmy się na tym cmentarzu z lustrzankami i dajmy sobie powiedzmy 3-4 godziny. Zobaczymy jaki z Ciebie kozak ))))) Krytykujesz, a nie masz pojęcia o istocie sprawy. Komiczny jesteś. A tak przy okazji, co Ciebie obchodzi pod jakim nickiem publikuję swoje zdjęcia ??? Kompleksy czy mentalność Macierewicza ? Pozdrawiam szczerze i serdecznie !Bez urazy.Marek Niezawodny jak zawsze.Tylko się zalogował a już szuka okazji do leczenia kompleksów Marku, forum nie do tego zostało stworzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 ..i kto tu jest dzieciak...Pod 3-cim nickiem wrzucisz to ujęcie od dupy strony <_< ?? Miszczu wszechświatów, prezesie TWA......umówmy się na tym cmentarzu z lustrzankami i dajmy sobie powiedzmy 3-4 godziny. Zobaczymy jaki z Ciebie kozak ))))) Krytykujesz, a nie masz pojęcia o istocie sprawy. Komiczny jesteś. A tak przy okazji, co Ciebie obchodzi pod jakim nickiem publikuję swoje zdjęcia ??? Kompleksy czy mentalność Macierewicza ? Pozdrawiam szczerze i serdecznie !Bez urazy.Marek@Wojciechowski - powiedz mi, co jest tak nadzwyczajnego w tym ujęciu, poza tym, że jest słabo skadrowane, niepotrzebnie cięte w kwadrat i śmierdzi pseudoHDRem z darmowego softa ?No ale ja się nie znam, ale z chęcią przyjmę wyzwanie.PozdRAWiam również <_< P.S ubawiłeś mnie swoją wypowiedzią - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 @Wojciechowski nie odpowie Tobie już na żadne pytanie.Nie będę przytaczał słownictwa jakim opisał społeczność jerkbait.pl w mailu kierowanym do mnie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No i chwala Tobie RemkuNastapilo to szybciej niz przewidywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi