Artech Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nick nie ważny, skończy i tak jak zwykle <_< A nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @Wojciechowski nie odpowie Tobie już na żadne pytanie.Nie będę przytaczał słownictwa jakim opisał społeczność jerkbait.pl w mailu kierowanym do mnie. PozdrawiamRemek Zabiłeś go ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Nie, zablokowałem tylko, a forum nie ma możliwości ponownego utworzenia tego samego nick'a więc ... Wojciechowski już nie odpowie na pytania - być może pod innym nickiem ale już nie pod tym. W każdym bądź razie proszę o czujność - nie zapraszam tutaj ludzi, którzy wypowiadają się na temat innych w sposób bardzo niecenzuralny. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ufff nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 @Wojciechowski nie odpowie Tobie już na żadne pytanie. PozdrawiamRemek Buuuu.... Jaka szkoda..... I to bez mojego udziału... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 To jak sie uspokoilo to wrzuce cos;) Ohar: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 ...zapewne niedługo nastąpi reaktywacja <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 nyny napiszesz coś o sprzęcie z tych ładnych kaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 nyny napiszesz coś o sprzęcie z tych ładnych kaczek? D300s+N400/f2.8VR pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 N400/f2.8VR by mi się przydał taki w Radomiu..D300+kit 18-105mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 @Fish: mysle, ze nic tobie z 400, moim skromnym zdaniem dla lotnikow to jak w morde strzelil 500/f4.0.Mam znajomych, ktorzy tylko ta fotografia sie palaja i powiadaja, ze do tego sportu chyba najlepszy sloik nawet 200-400 potrafia zamienic na piecete;) Fotki calkiem nawet:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie spedza mi ostatnio snu z powiek .FISH -fota na samym dole -rewelka nyny -moje polowanie na ptaki odlozone na potem .Wisna zawsze mamy tu zloty zorawi oraz kanadyjskich gasek ktore sa wszechobecne . pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Termos jak dla mnie to przebiłeś chłopaków, mimo Ich wysokich lotów. Pozdr. TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Dziekuje za mile slowa .Daleko i jednak do wielu w tym watku .Fakt jednak ze powoli ale do przodu dzieki chlopakom sie ucze i podpatruje, czasem i Mi cos wyjdzie .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Fish, Termos - KLASA Pierwszy samolot zdecydowanie najlepszy. Stopy trochę klasyk, ale ten temat zawsze chwyta, szczególnie dobrze zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 On: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Aleś go pięknie ustrzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 @nyny piękny Obraz po wcześniejszych słabo .Popraw się,umiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekC Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 PięknyNyny, fotki jak uderzenie świeżego powietrza.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 nyny -super fota .Cos od Siebie ,JAK TEN CZAS SZYBKO LECI . Pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 nyny piękny ten ON na drugim. Tylko kolorków mi trochę brakuję. Może coś zupełnie z innej beczki. Piórko Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Upss chyba coś zle skopiowałem. Czy szanowny modertor może to naprawic? Fatalnie to wygląda na stronie. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Nie spedza mi ostatnio snu z powiek .FISH -fota na samym dole -rewelka nyny -moje polowanie na ptaki odlozone na potem .Wisna zawsze mamy tu zloty zorawi oraz kanadyjskich gasek ktore sa wszechobecne . pozdrawiam Termos Dopiero teraz zobaczyłem zdjęcie.Naprawdę dobra fotka.Gratuluję Ci Rafale nowego potomka.Jeszcze powiedz jak ma na imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Upss chyba coś zle skopiowałem. Czy szanowny modertor może to naprawic? Fatalnie to wygląda na stronie. Pozdro! Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi