lukomat Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgadza sie, to niestety to szklo. Pisze niestety, bo byl to nieplanowany zakup. Przed sesja bylo tylko pozyczone na jeden dzien od kumpla, zeby zona sobie popstrykala, zanim obiektyw pojdzie pod mlotek na ebayu, ale po sesji zmienilo wlasciciela, a swinka skarbonka stracila na wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Nikon D90 + 70-200/2.8 na 130 i 200mm. Dzięki, tak podejrzewałem. Nie chciało mi się zaglądać w Exify <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Do Firefoxa polecam wtyczkę http://christian-eyrich.de/mozilla/fxif/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 TERMOS szczere gratulacje ,śliczny chlopak - pozdrawiamy cała szczęsliwa rodzinke a przede wszystkim mame tego kawalera. Patryk - Oliwierek to wypisz , wymaluj cały tata. My czekamy - termin mamy na kwiecien. Lenka na spacerze. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Piękne zdjęcie !! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 To ja znowu wstawię coś futrzastego. Testy FL-50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Lesna Bogatka z wczorajszej zasiadki: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ładniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kapitalne zdjęcia robisz nyny,super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 To i ja coś wstawię Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nyny perfekcja w każym calu ta fota .Tylko podziwiać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @nyny - jak zawsze klasa.@dekiel, z kadru wylewa się woda . Zamiast pracowac nad ramką i podpisem trzeba było wyprostować horyzont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Patu czepiasz się kolegi .Więcej taktu dla amatorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 ...taka mała rada od innego amatora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @PatuJestem laik w tych sprawach... Jak coś wyszperam w komputerze to wtedy trochę popracuję nad tym Fotograf ze mnie żaden a na obsłudze programów też się nie znam Pozdrawiam Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 @dekiel11: ja bym to wyprostowal i troche kontrastow nadal i nic wiecej nie robil:) Jak sie Sikora podobala (dzieki za opinie chlopaki) to jeszcze jedno bonusowe, mam nadzieje ze nie zanudze: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Świetna ta bogatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam. Dzięki wszystkim za odpowiedzi w sprawie makro kilka stron temu :blush:Byłem troche zabiegany... Temat makro na razie odkładam, do czego skłoniła mnie aura. Gdy po kilku tygodniach deszczu wychodzi słońce, to w dłoni bardziej mi leży wędka niż aparat. Ewentualnie moge coś pstryknąć lewą ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregon Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wybrałem się po raz pierwszy na nocną sesję i udało mi się nawet złapać sanie Mikołaja Wesołych świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Sójka z wczoraj: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 to i ja coś od siebie pokaże,alfa 550 z kitowym obiektywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Cos dawno robali nie bylo;)Takie tam wykopane z szuflady. Szablak podobny: pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Podobny?? do kogo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 To ja znowu wstawię coś futrzastego <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi