shorty Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 To i ja kilka od siebie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 a i Ja dodam swojego pupilka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 powiem szczerze lepszy z niego wędkarz odemnie:P:Pwoda to jego drugi żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Udana pogoda iście letnia i wczasowa ,po pstryknięciu córa zrobiła wielkie oczy i przywaliło takim gejzerem od naszej strony,zrobiło się mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Modraszka z wczoraj: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Mój przyjaciel miś. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Gumofilc,po zdjęciach widzę że meble masz nie zajechane od pazurów,masz na to jakiś patent,bo mój zorro <_<(nie mylić z naszym kolegą z forum)uwielbia meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Na razie mam patent - kawalek sznurka z papierkiem na koncu. Jak pogania w kolko z godzine dziennie + wyskoki to jak we wojsku - ....wojsko ma myslec o tym, zeby zeżreć i sie wykasztanić....i lulu <_< A poki nie zapasiony niezly jest - na parapet z prostych nóg wskakuje... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Borys z HTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Okolice Hurghady, z wczoraj (Sony DSC-HX1) Dunaj zimowa pora, z wczoraj (Sony DSC-HX1) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Oto kilka fotek z dnia dzisiejszego. Taka ładna pogoda się zrobiła, że nie mogłem usiedzieć w domu. Miejsce to ujście Wisły Martwej do zatoki Gdańskiej na Górkach Zachodnich. Fotki strzelone nową cyfrówką kupioną z myślą o kompakcie który mogę zabrać na statek (praca) no i oczywiście na ryby!Aparat to Canon PowerShot SX130 IS. Pozdrowienia ze słonecznego Gdańska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Dzisiejszy wypad na klif w Gdyni Orłowie. Przyłapałem wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Pytałeś się czy coś mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Nie, ale przyglądałem się w sumie jakieś pół godziny to biczowali wodę ale nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A mnie się wydaje, że chyba oni coś mieli w okolicach 3-4 kg.Ale może tylko podobni, w każdym razie o jednej wiem bom ją widział Ja niestety dziś tylko tyle com se na kamieniu posiedział P.S.Wiem, wiem - leci w lewo PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 A ja sobie dzisiaj po pstrągowaniu ustrzeliłem nasze wiatraki o zachodzie słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Bezowocne poszukiwania morskiej troci PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Ola(Olympus E-PL3+mZD45/f1. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Jest Ola, musi być i Oliwierek (d300s + N35/1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Śliczne te wasze maleństwa, a skoro taka panieneczka i taki kawaler były obiektami waszych fotografii to cóż innego można napisac jak tylko SUPER !!!Lenka po wieczornej kąpieli Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Darek - świetna pociecha, promieniuje szczęściem i energią.Pozdrawiam całą familiadkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Patryku - Dziękujemy i również pozdrawiamy.Uśmiech nie znika z Lenki twarzy szczególnie kiedy broi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi