drakoo Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panie sędzio - żółta kartka <_< !!! Uploaded with ImageShack.us czesc Patryk, twoje ? pozdrawiamSeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 A nie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 tak, tak Seba - to mój misiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Maja bez Gucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 O przepraszam. Nigdy na tym kwiatku nie przebywałem. Żadnego Gucia też proszę ze mną nie wiązać Jestem żonaty PozdrawiamTomasz Maja 2 Majewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ojoj ale tych pszczółek jest na tym portalu hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Fotka miododajna, kwiatuszki tudzież, ale ten owad to jakiś muchuj jest, a nie pszczoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Na Mazurach pierwsze oznaki jesieni 2012... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Piękna woda i okoliczności natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Mnie się takie zdjęcia bardzo podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Pierwsze strzały z Canona 20D i heliosa 58/2 za mną. Aura i pies dopisały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ..dołóż pierścienie pośrednie i zestaw do makro idealny ( dla początkującego).Ładny owczar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Jakbyś potrzebował pierścionków, mam jeszcze gdzieś komplet sprzed lat.3 sztuki M42. Stare dobre ORWO o ile pamiętam.Oczywiście tu już pełny manual trzeba. Inaczej musisz innych pierścionków poszukać Edytowane 7 Grudnia 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ..sprzed dwóch, trzech lat... dla ukazania skali odwzorowania... helios plus PP.. http://foto.fishing....yka-s/w-pasiaki http://foto.fishing....ryka-s/pozujaca Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Już do mnie sunie jupiter 135 więc będzie coś nowego. Makro nie wiem czy to dla mnie po za tym teraz zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zamiast ruskich M42 szukaj zeissów, pentaxów (takamur) i Cosinion (revuenon) . Sa kilka klas lepsze, a często nie są droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fajne makro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zamiast ruskich M42 szukaj zeissów, pentaxów (takamur) i Cosinion (revuenon) . Sa kilka klas lepsze, a często nie są droższe. Co do tej ceny bym się nie zgodził. Cenią sobie je ludzie. Pewne modele jupiterów patrząc po samplach wcale nie ustępują sonnarom i reszcie. Jak dojdzie 135 to będe polował na jakąś armatę 500mm pod zwierzaki bo sporo u mnie tego lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Sonnary, Tessary... Zeissa są sporo droższe, ale są i duuuzo lepsze. Poszukasz starych japońców i cena już podobna, a jakość (szeroko rozumiana) dużo lepsza.Spróbuj, polecam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Co do tej ceny bym się nie zgodził. Cenią sobie je ludzie. Pewne modele jupiterów patrząc po samplach wcale nie ustępują sonnarom i reszcie. Jak dojdzie 135 to będe polował na jakąś armatę 500mm pod zwierzaki bo sporo u mnie tego lata... i zamiast zimowych jazi będziesz strzelał ze szkła do jelonków i innych dziczków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Hehe jedno drugiego nie wyklucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Jako amator dodam Cos od siebie. Wskazowki i Tricki mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dobry jupiter nie jest zły ... jedne z pierwszych strzałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizdęb Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Kilka moich. Wszystko Canon 5d Mark II lub Nikon D700, obiektywów nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi