Nizdęb Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Kilka pstryków na pożegnanie zimy, mam nadzieję... Edytowane 24 Lutego 2013 przez Nizdęb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Szaro, buro ale wcale nie ponuro. Fajnie utrzymane klimaty, końca zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Koncertowe - Klasa, ale...Trochę mam alergię na sytuacje w których ktoś nazywa siebie "Fotografem" a zdjęcia które prezentuje są co najwyżej przeciętne. Palców by mi nie starczyło żeby policzyć osoby które znam a mówią wprost że, są amatorami prezentując na co dzień bardziej przemyślane i dopieszczone ujęcia.Witam.O których zdjęciach piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Witam.O których zdjęciach piszesz? O tych z postu powyżej opatrzonych adresem strony "...Fotograf" , "...Photography"Pierwszy z brzegu przykład znajomej która czasem daje się namówić na zrobienie komuś zdjęć, nigdy by o sobie nie powiedziała że jest "Fotografem", po prostu lubi to robić, ale uważa że robi przeciętne zdjęcia.http://www.facebook.com/kgzdjecia/photos_stream Edytowane 25 Lutego 2013 przez Włóczykij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Widziałem taką zalezność wśród swoich znajomych. Samo posiadanie lustrzanki dawało możliwość dodawania "photography" po swoim imieniu i nazwisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 "Ja pracowałem na F3 + Velvia 50... Było kolorowo..." Panowie, zdjęcia okrutnie miodne, szczerze gratuluję. A po zatym miód na moje serce.."pracowałem na F3...i Velvia 50..."Już wiem, że dobrze zrobiłem nie pozbywając się swojego FM2... Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nie wiem po co ciągniecie temat, kolega chciał ślubniaki zareklamować. Zdjęcia są słabe ale większość klientów to łyknie.Canon + photography wystarczy.Robek, wklej lepsze a nie tylko negujesz.Jakoś te Twoje zaprezentowane w "wątku odrzańskim "nie urywają dupy :-)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Uprzejmie to można zamieścić konstruktywną opinię przydatną na przyszłość dla ocenianego... a nie tylko uprawiać antyreklamę.Bez urazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ..widzę cięta riposta zabolała i dała do myslenia ...taki był zamysł...P.S. wrzuć coś ciekawego co by wrócić do meritum wątku. P.S.2 © czasami się przydaje - szczególnie jak widzisz swoje zdjęcie tam gdzie nie powinno sie znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Pierwszy raz święta nie na rybach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ..i znajomy, wszystkoprzepalający humer z tyłu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 "Humer" dostał nowe sprężyny na przodzie a jutro nowe przeguby. Idzie jak amfibia a wewnątrz wytwarza mi się własny mikroklimat na podłodze i porosty atakują Na Zlot będzie Odrę bez promu przechodził w ślizgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Fajny, a w grudniu pewnie będą bałwany z cukru ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 szuflada.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jakiś znajomy kierowca prowadzi to wielkie mechaniczne monstrum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Trochę horyzont uciekł od poziomu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 klimacik jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) 46 cm, olympus e-300, obiektyw 14-45 gdzieś pod Nord Kappem Edytowane 24 Maja 2013 przez romansidlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Bzura - Kamion 2013 Zdjęcia w oryginalnej wielkości są bardzo dobrej jakości.. Sam sie dziwiłem że ze smartfona taki foty można potrzaskać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 (edytowane) Moja zabawa w time lapse,czyli zdjęcia poklatkowe wykonane gopro hero3 silverKamerka wykonywała fotke co 2 sekundy a zmontowany materiał odtwarza 30 klatek na sekunde,tak że troche tego nacykał Najlepiej ogląda się w 720phttp://www.youtube.com/watch?v=kjjZajKBzmk Edytowane 3 Października 2013 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 @fish 28- to jest świetne.pzdr.kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Takie z Turawy (smartfonem ) Edytowane 10 Lipca 2013 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Fotka z Dziećkowic 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 telefoniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Łowisko Bałtyk Częstochowa Rzeka Warta - niedaleko Działoszyna. Karp na spinning Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez tomala89 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi