mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 że szczecin lezy nad Bałtykiem i ze niby na Walach Chrobrego w centrum miasta stoja łodzie któymi można się wybrać na dorsze to już słyszałem, ale że Częstochowa też lezy nad Baltykiem to dla mnie nowa nowość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 kurde, nie wiedziałem że mam tak blisko nad morze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mamy Bałtyk, Adriatyk i Pacyfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fotka z DziećkowicDSCN0400.JPG super światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Nie mogłem się powstrzymać..., tak ładnie wyglądała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Zabawa w time lapseRybki nie brały Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Moja wczorajsza wyprawa nad Dunajec w okolice Tarnowa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 C.d. Dunajca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 to i ja wrzucę coś... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 klimatyczne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Moja zabawa w time lapse,czyli zdjęcia poklatkowe wykonane gopro hero3 silverKamerka wykonywała fotke co 2 sekundy a zmontowany materiał odtwarza 30 klatek na sekunde,tak że troche tego nacykał Najlepiej ogląda się w 720phttp://www.youtube.com/watch?v=GpwwXsFkQDA Fish dobre bardzo dobre trzeba będzie spróbować. Napisz proszę ile zajmuje gotowy plik o takim czasie trwania jak twój. Mam jeszcze pytanie o kompresję ale to może na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Myśli czy udaje .Fotka pstryknięta małpką fuji na zoomie z ręki. Edytowane 13 Września 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Idzie jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Idzie jajo :lol: Tomek to w Rymanowie Zdroju . Edytowane 13 Września 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 :lol: Tomek to w Rymanowie Zdroju . Józek coś Ty do sanatoryjum się wybrał na tańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 (edytowane) Wisła Edytowane 20 Września 2013 przez meyger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Fish dobre bardzo dobre trzeba będzie spróbować. Napisz proszę ile zajmuje gotowy plik o takim czasie trwania jak twój. Mam jeszcze pytanie o kompresję ale to może na PW?Nie mam już tego materiału w surowym stanie ale z tego co pamiętam to zajmował lekko ponad 2GBTimelapsy zmontowałem w VirtualDub i sklejone już fotki wrzuciłem w edytor YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Gratuluję pięknych zdjęć.Wątek bardzo ciekawy więc i ja coś wrzucę od siebie. Pozdrawiam. Maciej G. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) ładna fota Macieju pozdrawiam Edytowane 17 Października 2013 przez meyger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 PB297808.JPG46 cm, olympus e-300, obiektyw 14-45 IMG_3798.JPGgdzieś pod Nord KappemRoman kapitalne zdjęcia, miagia światła i ta mgła...cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To ja też coś wrzucę... Testy soczewki makro +10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 od grzybka oczy mnie bolą, ale robal całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Robal myślę, że w niektórych kręgach może posłużyć za kolejnego przeciwnika Godzilli! Fajne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Taka zabawa moją małpką, statywem i możliwie długimi czasami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Śliczna fotka Kamilu! Moja hybryda chyba raczej tego nie potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi