Damiano113 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zdjęcie z wczoraj a dzisiaj faktycznie pokropiło i zmoczyło na wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 witam !! moje próby cz/b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 ulubiona Gdynia - woda się wylewa ale lubię tą fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 witam !! moje próby cz/b Fajny klimat! Zadbałbym o głębię zdjęcia i pierwszy plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 W klimacie Swiąt: DSC_1099.jpg Czekają na branie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam !!! remek czyli bardziej tak ma to wyglądać ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 06 01 2024 nasz kochany zbiornk Terebela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajemniczy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wspaniałe widoki , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 woblerek - normalnie to 1 zdjęcie jak bym widział jezioro wycztok na Kaszubach od strony stanicy pzw.sorry za OT ale jest tak podobne że musiałem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pełen spontan. Aparat SGS2. W oryginalnej jakości jest dużo lepiej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 zima jest piękna tylko cholerka za zimno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigiaurelki Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 @sliderpodoba mi sięremekładnie uchwycone ale chyba widzę przerysowanie perspektywy.Jak weszłeś w street to zazdroszczę Nikon D300 N18-105@24 świt1. 35mm/f1,8 mgliste jesienne południe2. 35mm/f1,8 spotkanie na wodzie3.Kolego - dwie pierwsze fotki cudo. jaka jest szansa żeby dostać je od ciebie po koleżeńsku w oryginalnej wielkości i rozdzielczości. Proszę o info na priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Test soczewki +10 dioptrii Edytowane 28 Stycznia 2014 przez witek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Jedne z moich pierwszych zdjęć. KODAK DX6490 - Zalew Zegrzyński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Prawie jak Rio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Sorki za o.t ale nie mogłem się powstrzymać-gdzie wybudowano najwcześniej Tesco? W Swiebodzinie,parę lat przed Chrystusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) na zdjęcie natknąłem się na stronie ABU - ciekawe ? Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) O! Moje klimaty.Jeszcze jak by to był opuszczony szpital to już nic więcej mi do szczęścia nie trzeba. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 noo. czuć japoński horror klasy B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wygląda jakby łowili w okolicy Reaktora w Czarnobylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Krajobraz krajobrazem, ale mnie uwiodła łódka. Oj, zaczynam zbierać na taką torpedę... Raz taką kawałeczek przepłynąłem w US i choroba do dziś trwa. Fakt, może nie wszędzie da się w naszym pięknym kraju popływać, ale co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Wczorajsze Alpy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie Chciałbym podzielić się z Wami moim amatorskim zdjęciem z widokiem na jeden z zapomnianych stawów w mojej okolicy oraz proszę o ocenę nad czym powinienem popracować przy robieniu zdjęć oraz ogólną opinię. Przepraszam za jakość, ale w chwili obecnej nie posiadam żadnego aparatu oprócz tego w telefonie Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez korektor98 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczo100 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 WitamTo moje pierwsze zdjęcie na formu mam nadzieję, że nie ostatnie poproszę o komentarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 nie bardzo widać gdzie jest ostrość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi