Kamil Z. Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 nie bardzo widać gdzie jest ostrość Bo jej nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fajne "nieoczywiste" zdjęcie @ panczo100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Moje jedne z pierwszych fajnych łowisk.Niestety właściciel jak zobaczył, że wypuszczam rybki, to dał mi zakaz, bo ,, kłuje mu ryby''... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Podobne w Kazimierzu n/Wisłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Podobne w Kazimierzu n/WisłąDroga strona, okolice Puszczy Pszczewskiej. Postaram się tam zjawić w nocy, ale się trochę bojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Droga strona, okolice Puszczy Pszczewskiej. Postaram się tam zjawić w nocy, ale się trochę bojem Ooo. Bywam w Pszczewie co rok. Nie wiedziałem. Dasz namiar na privie, gdzie szukać tych macew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) To może tak przy okazji spotkamy się na rybkach ja na jednym z tych urokliwych jeziorek mam dostęp do łódki Namiar na ten cmentarz wyślę na priva. Edytowane 26 Maja 2014 przez czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 To może tak przy okazji spotkamy się na rybkach ja na jednym z tych urokliwych jeziorek mam dostęp do łódki Namiar na ten cmentarz wyślę na priva.Przypuszczam, że tradycyjnie, zawitam we wrześniu. Jaby co, dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 (edytowane) Pozdrowienia dla miłośników Pszczewa i okolic To także i moje "rewiry łowieckie" Edytowane 27 Maja 2014 przez sebalos.77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Pozdrowienia dla miłośników Pszczewa i okolic To także i moje "rewiry łowieckie" Jeśli oceniamy to ode mnie uwagi:Pierwsze - leci w prawo.Drugie - łódka nie w mocnym punkcie kadru, horyzont dzieli pół na pół niebo i wodę. Kolorki ładne.Trzecie - leci w prawo. Trochę psują efekt gałęzie w prawym górnym rogu. Proporcje kadru fajne kolorki też. Generalnie na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Bo to krzywe jezioro jest Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tak weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Latające PSIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Tak weekendowo DSC_2940a.jpgDSC_2962a.jpgDSC_2974a.jpgDSC_2977a.jpgDSC_3154a.jpg no tak, w typowym, uwielbianym przez wędkarzy klimacie - sorry, ale skoro wątek ma taki tytuł jaki ma, to ja dziękuję za takie wędkarskie klimaty ps. zwłaszcza na płytkiej wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 sry kolego, ale wątek to fotografia do oceny , można być ortodoxem, ale po co... ? Są miejsca do zabawy na takich maszynkach i miejsca gdzie można w zaciszu pomachać kijkiem. Ważne jest to, by nie przeszkadzać innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) no właśnie widziałem w zeszłą niedzielę co zrobiło z roślinnością denną na Domaniowie 10 skuterów pływających w kółko na wodzie 1,5m, bo już kolesiom się znudziło tak w tą i z powrotem można mieć różny stosunek, ale na takie fotki są wg mnie po prostu inne fora i tyle Edytowane 16 Czerwca 2014 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 nie wiem jak inni kolesie, ale z tego co wiem, to na płyciźnie się nie pływa, ponieważ;silnik i piasek, to nie są przyjacielewywrotka pewnie do najmilszych nie należy, gdy ma się kontakt z podłożemfotki robiłem ogniskową 300, a potem kadrowałem Rozumiem Twój stosunek, ale pewnie się powtórzę, a może jestem w błędzie, wyżej jest napisaneFOTOGRAFIA- zdjęcia do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) OS San, piękne miejsce Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Luke 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Piękny zachód słońca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tak mi się udało go chwycic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Kilka moich fotosków. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 I jeszcze kilka. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi