czkawa Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) ... Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez czkawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kolejne moje fotki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Oktupus , zdjęcia mega, cieszą oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 czasami zamiast rybek są przy wodzie grzybki [1 m od wody ] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Oktopus,jak dla mnie to masz dobrą rękę do pstryków + jak dla mnie odpowiednie użycie suwaczków,miło się ogląda i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 piękne zdjęcia panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) @Czaro73- Bardzo fajne ujęcia! Też gdzieś mam foty w tym klimacie- piasek, muszelki i zachód słońca... Poniżej moje wieczorno-nocne próby ze statywem i nieco dłuższym czasem uchylenia dziurki... Co prawda szumy w moim kompakcie strasznie denerwują, ale jak się nie ma, co się lubi...to człowiek ćwiczy i uczy się na tym, co ma, zanim przesiądzie się na coś z wyższej półki PozdrówkaKamil Edytowane 13 Września 2014 przez Kamil Z. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Bardzo przyjazne szumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie ma się co podniecać szumami , ważny jestr kadr , a mnie się podoba , w szczególności pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dziękuję za gratulacje Zdaję sobie sprawę z lekkiego chaosu kompozycyjnego na drugim, ale z drugiej strony zdjęcie mnie cieszy, bo fajnie wyszły światełka i wyszło ostro, a fota robiona około 1 w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mnie też ten szum się podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 szum bajeczka , wiecej szumów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Kilka moich strzałów. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 I jeszcze kilka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Oktawian gdzie jest ten wodospad z pierwszego zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Bieszczady "Hulskie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Takie dwa ,,podkręcone,, troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Oktupus fotki zajefajne, żebym umiał choć trochę moje poprawić w jakimś programie graficznym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam, fotka słaba ale widok piękny więc wstawiam. Kolorki takie mało naturalne bo zdjęcie zrobione przez okulary polaryzacyjne:) Pozdrawiam Qcyk!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Poranek zeszłotygodniowy na Łupawie. Alex62, polecam picase- bardzo prosty i fajny program do obróbki i magazynowania zdjęć. Edytowane 11 Października 2014 przez romansidlo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Poranek zeszłotygodniowy na Łupawie. Alex62, polecam picase- bardzo prosty i fajny program do obróbki i magazynowania zdjęć. IMG_5469-001.JPGIMG_5474.JPGO.k dzięki , chodzi mi o ,nie wiem jak to ująć , efekt kolorystyczno - wizualny na zdjęciach oktopusa , parę osób na forum robi fotki w podobnym stylu i nie ukrywam że akurat ten sposób mi się podoba ,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Poranek zeszłotygodniowy na Łupawie. Alex62, polecam picase- bardzo prosty i fajny program do obróbki i magazynowania zdjęć. IMG_5469-001.JPGIMG_5474.JPGBaśniowe kolory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Paprocany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Piękne foty panowie .Bardzo klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi