mansik Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) kolejne paperki Edytowane 20 Października 2014 przez mansik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Super ujęcia! I trącą szczupakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 kolejne paperki 4dP.jpg13pj.jpg7aP.jpgSuper foty! Pozdrawiam Qcyk!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dziś było pięknie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jaziowy zachód. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Piękne te początki zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa_18 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Dobrze,że forecast zatrzymał w kadrze zimę,bo to chyba było ostatnie jej ujęcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwedkarz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Oktupus piękne zbliżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Mały teścik nowego namiotu, w roli głównej mój ubiegłoroczny killer i mam mała nadzieję, nowi - killerów dwóch Edytowane 18 Lutego 2015 przez czaro73 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Cześć, Jeśli ktoś chce uzyskać podobne efekty dla swoich przynęt, to zapraszam na priva. Jedyny koszt, to opłata za zwrotną przesyłkę.Będzie to dla mnie miłą odskocznią od fotek produktowych, które robię dla mojej Ładniejszej Połowy Foty w tif'ach i jpg'ach będę wysyłał na skrzynkę. pozdr Czaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Z nudów Wysoki Sądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik.kdp Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Osa z postu #1463 jest czadowa. Ciekawe, jak wyglądała fotka przed obróbką.http://jerkbait.pl/uploads/monthly_09_2014/post-52523-0-92900200-1411414296.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Prawie dwa tygodnie temu, na początku ferii, kolega wpadł na szalony pomysł, by pojechać rowerami o 6:00 porobić jakieś zdjęcia.Zgodziłem się i niewyspany ustrzeliłem te parę fotek, które chciałbym oddać waszej ocenie Trochę tego jest, mam nadzieję, że nie będzie Wam przeszkadzał taki spam Pozdrawiam serdecznieMichał 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kilka zdjęć z ostatniego wypadu na San. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 @Luke - fajne foty, szczególnie 3 mi się bardzo podoba.@Korektor98 - jak dla mnie, niektóre za ciemne i powyciągałbym trochę cieni z nich. Ogólnie wielki pozytyw za chęci Pozdr Czaro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 @czaro73, dziękuję Cóż. konkakt z lustrzanką miałem właściwie 2 albo 3 raz w życiu i zdjęcia te robiłem 9-cio letnim Olympusem kolegi. Nie posiadam swojego aparatu, więc nie mam możliwości na co dzień szlifować swoich umiejętności i zdjęcia, jakie robię, są w 100% amatorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 najważniejsze są chęci, zapał, puszka to druga sprawa większość z nas robi to amatorsko, choć o niejednej fotce spokojnie można napisać, że jest PRO Nie przejmuj się niczym, tylko pstrykaj pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Spiący smok...Abstrakcyjna twarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 To ja też wrzucę kilka fotografii. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Spiący smok...2014-04-21-0120.jpgAbstrakcyjna twarz...2014-05-03-0177.jpgsry, ale mi się kojarzy z czymś innym , ta twarz oczywiście. Pozdr Edytowane 5 Marca 2015 przez czaro73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pareidolia – zjawisko dopatrywania się znanych kształtów w przypadkowych szczegółach, przeważnie przy pełnej świadomości ich nierzeczywistego charakteru.Ciekawy jest fakt różnej interpretacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Mały teścik nowego namiotu, w roli głównej mój ubiegłoroczny killer i mam mała nadzieję, nowi - killerów dwóch DSC_6796a.jpg DSC_6786a.jpg DSC_6773a.jpgTrochę nie w temat ale pierwszego z góry znalazłęm nad wodą i rzuciłem w kąt teraz już wiem, że będzie ze mną podróżował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To ja też wrzucę kilka fotografii. Pozwól że wyrażę swoje zdanie, jednak nie przejmuj się nim, bo ze mnie żaden znawca Wydaje mnie się, że nie miały to być portrety saren, a zdjęcia saren w konkretnej sytuacji i właśnie dlatego pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to zbyt mała głębia ostrości Ale absolutnie się nie czepiam i zachęcam do dalszego wstawiania fotek. Dla mnie zdjęć pokazujących przyrodę w jakiejkolwiek postaci nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Trochę nie w temat ale pierwszego z góry znalazłęm nad wodą i rzuciłem w kąt teraz już wiem, że będzie ze mną podróżował Cabalista - mój nr 1, szczególnie polecam w przypadku twitching'u.Pod spodem rezultat grudniowego testu przynęty 2 pajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi