radekc1991 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Troć w drodze na tarło zapomniałem dopisać że oczywiście fota robiona w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 zapomniałem dopisać że oczywiście fota robiona w polsce Piękna fotka, udało się jej przeskoczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Troć zarybieniowa brak płetwy piersiowej. Piękne fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejant Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Troć w drodze na tarło Rewelacyjne ujęcie, tylko jedną rybę udało się sfotografować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 mam więcej fotek ale nie tak idealnie uchwyconych niestety nie udało jej się tam przebić,wiekszosc sie odbija poniewaz jest to zapora gdzie spada woda udało nawet się uchwycić 2 sztuki na raz jak wdzierają się w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Niestety zapory....człowiek zawsze jest problemem dla przyrody. Powiedz przepławka jest na tej rzece? Działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biodar Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Fajna letnia spokojna fotka. Lubię takie miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Weekendowy wypad na Mazury.Zdjęcie może nie za ostre , ale myślę że ciekawe. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Leśny strumyczek koło moich rodziców 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Wrzucę i ja parę fotek do oceny aparat fujifilm s6500fd 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) kolejne dwa aparat ten sam co powyzej i kolejne z kieszonkowego aparatu canon ixus 130chyba nie mialem w łapach lepszego kompkatu Jestem zupelnym amatorem w dziedzinie fotografi dopiero stawiam pierwsze kroki jesli chodzi o tryby manualne dlatego prosze oceniac Edytowane 8 Lutego 2016 przez Adam L. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cormoran76 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 fujifilm s6500fd finepix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Zdjęcia wykonane telefonem ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Jakiś czas temu naszło mnie na zrobienie jakichś zdjęć. Oto co z tego wyszło - miejska przyroda Jakość nie powala, ale co tam. Każda opinia mile widziana 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Kolego korektor98 bardzo fajne zdjęcia!!! ;-) Zwykły mech, a zdjęcie rzadko spotykane;) Jeżeli można zapytać to jakim aparatem zrobione zdjęcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dziękuję Jeśli mnie pamięć nie myli, to był to Canon 1100D z kitowym obiektywem 18-55mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Obiektyw nie jest wcale taki najgorszy skoro udało Ci się zrobić takie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Kitowym w znaczeniu od zestawu A żeby nie było tak pusto, to kolejne dwa, dla kontrastu z lata i zimy. Pierwsze robione telefonem, drugie starym Olympusem. Nie jest łatwo zrobić zdjęcie przy temperaturze, od której zamarza kawa w termosie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert M. Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 korektor98 Zdjęcia całkiem dobre, ale poczytaj o zasadach kadrowania(trójpodział itp), bo pod tym względem twoje zdjęcia kuleją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Będę musiał. W sumie, mówię to sobie od roku i nie mogę znaleźć na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Nowy nabytek , podpięty pod patyk starszy patyk ( mariaż kolorystyczny udany , jednak będę musiał dokręcić go do bardziej mocniejszego blanku ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 To tak przy okazji majówki i Święta Flagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 taki strzał z carpiowego muchowania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 To tak przy okazji majówki i Święta Flagi podobają mi się Twoje pomysły na zdjęcia. Są ... niekonwencjonalne i świeże.Jedno nad czym bym popracował to otoczenie bo nieco przeszkadza i rozprasza. Ale to drobiazg, ważne że jest otwarta głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi