FISH Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 @Włóczykij pierwsze bardzo fajne,przestrzennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Kilka moich ostatnich:Zestaw to glownie E3 z ZD14-54 f/2.8-3.5, czasami ZD70-300 i raz ZD35 f/3.5 Macro i pare razy w akcji E520 z kitem. Most: Most z innej strony: Koparka: Procek: Dzwoniec: Kos: Zięba: Kopara: Flames: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 @nyny wklejaj zdjęcia tak jak to opisałem w pierwszym poście.Są ciekawe,a mnie nie chce się klikać tak jak Tobie wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 @nyny wklejaj zdjęcia tak jak to opisałem w pierwszym poście.Są ciekawe,a mnie nie chce się klikać tak jak Tobie wklejać Calkiem zapomnialem o tym;)Nastepnym razem bede pamietal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 zapomnialem co napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 @slider tematem tego twojego kursu foto było jak sfotografować aby nie pokazać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 @slider tematem tego twojego kursu foto było jak sfotografować aby nie pokazać? Jeśli chodzi oto zdjęcie, to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 To i ja coś dorzucę... Na fotografii znam się o tyle, że pracowałem 8 lat na skanerach bębnowych Olympus E-520, Zuiko 42 mm, F 5,6, 1/100s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Fotka z klimatem... A ta tamę specjalnie do zdjecia wysadziliscie czy woda z gor szla..? <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 @witku zdjęcie robi wrażenie,jeszcze bardziej zazdroszczę widoku na żywo.Zdradzisz nam gdzie zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 @gumo, woda fotka zupełnie nie oddaje klimatu chwili. W jednej chwili zrobiło się ponuro.... Moje odczucie było takie jak by stado trolli szykowało się na wojnę... @FISH,fotka zrobiona tuż za miasteczkiem Mo i Rana w zeszłym roku w drodze do Skutvik w lipcu. Ludzie!! Tam trzeba jechać ze sprzętem foto!! Klimaty niesamowite...FISH, Ty byś tam pierdolca dostał Mam nadzieję, że w tym roku klimaty powrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 FISH, Ty byś tam pierdolca dostał Gdybym widział setną uciekając szanse na super zdjęcie przez okno samochodu z pewnością .Kilka postojowych z ubiegłorocznej wyprawy.Nie widziałeś tych miejsc bo akurat ganiałeś z Ryśkiem halibuty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Już widziałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 @FISH - takie pocztówkowe. Śliczne... MOżesz podać jakieś parametry? jakie szkło? jak przysłona? itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fish - pierwsze z tą chatką baaaaardzo fajne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 To samo mialem napisac...Takie pocztówki. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 @FISH - takie pocztówkowe. Śliczne... MOżesz podać jakieś parametry? jakie szkło? jak przysłona? itp. Pocztówkę z wycieczki też trzeba przywieść Wszystko Pentax k200,exif jest.1.sigma 10-20mm na 12mm/f112.legendarny pentax FA 77/1,8 limited na /f163.sigma 10-20mm na 10mm/f20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fish 1 super 23 rozumiem, że łódź przyciągnęła Twoją uwagę, poza ładnymi kolorami to zdjęcie nie opowiada o niczym i nie powoduje zatrzymania wzroku na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 A ja zatrzymalem wzrok na dluzej na 3 zdjeciu, bo cos mi tak sie dziwnie na nie patrzylo, ale jak przekrecilem glowe lekko w lewo, to juz bylo lepiej Pikna ta Norwegia i prosze o wiecej fotek. Kumpel juz mnie od paru lat tam zaprasza na ryby. W tym roku znowu sie nie wyrobie, ale w 2011 chyba w koncu sie skusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 @Fish, piękne widoczki. Pierwszsze normalnie naświetlone czy HDR-ek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fish, fajne tapety dla melancholików . Remedium na aktualną pogodę. Już niedługo droga na łowisko będzie wyglądała tak: Aparat to zwykły kompakt, szkoda gadać, ale 'made in japan' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Pierwszsze normalnie naświetlone czy HDR-ek? Wszystkie normalnie naświetlane,na sigmie polar.Filtr połówkowy symulowany programowo przy wywoływaniu RAWa aby niebo było poprawnie naświetlone. pentax k200+sigma 10-20 Tu mieszkaliśmy,wędki po prawej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Pięknie.. i widać nawet zarzuconą gruntówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 @witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi