Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy :)

No muszę przyznać że przynęty bardzo... ciekawe, na pewno drugich takich nie ma :) Ten z Reksiem - miszcz :) Miła odmiana od wszystkich realfishów 3D full HD. Jak wyniki na własne woblery?

Zachęcam do częstego odwiedzania forum i dzielenia się co jakiś czas tym co wychodzi z Twojej pracowni.

• Like 1

Witamy :)

No muszę przyznać że przynęty bardzo... ciekawe, na pewno drugich takich nie ma :) Ten z Reksiem - miszcz :) Miła odmiana od wszystkich realfishów 3D full HD. Jak wyniki na własne woblery?

Zachęcam do częstego odwiedzania forum i dzielenia się co jakiś czas tym co wychodzi z Twojej pracowni.

Samiczki pstrąga chętnie kusza się na moje kwieciste woblery  ;)

• Like 1

Gratuluję pomysłu na wątek :D .

Te kobiece woblerki mogą być niezłym prezentem zachęcającym nasze kobietki do łowienia :D i na inne okazje.

Rozumiem, że tylko je ozdabiasz. Korpusy, lakierowanie itd. robi kolega? Da się nimi normalnie łowić? (pomijam kolorystykę :D )

• Like 1

Gratuluję pomysłu na wątek :D .

Te kobiece woblerki mogą być niezłym prezentem zachęcającym nasze kobietki do łowienia :D i na inne okazje.

Rozumiem, że tylko je ozdabiasz. Korpusy, lakierowanie itd. robi kolega? Da się nimi normalnie łowić? (pomijam kolorystykę :D )

Kobietą się podobają,parę moich koleżanek których nie ciągnie do wędkowania na widok moich woblerów stwierdziły że chcą takie ''coś'' i noszą je jako breloczki przy kluczach :D Nie tylko.Oczywiście korzystam z jego wiedzy bo doświadczenia nie można mu odmówić ale nie jest tak że tylko maluję.Jestem typem orginała kobiecego który lubi różne typowo męskie zajęcia chociaż nie wyglądam :) Da się na nie łowić.Widzę że wielu panów w to powątpiewa :lol:

Pojawiła się płeć piękna na forum i jest poruszenie :)  o to chodzi :D :D

Zaraz zaczną zapraszać Elę, na wspólne wędkowanie :D :D, wypad na ryby :D :D

Ha-ha, ciekawe kto oprócz Eli ma najwięcej postów w jej wątku :D :P ;)

Jak zobaczyłem że utworzyła swój wątek, to już było jasne że to będzie najbardziej topowy temat dzisiejszego dnia ;)

Edytowane przez *Hektor*
  • Like 2

Dla mnie osobiście, takie odejście od sztampy w zdobieniu przynęt jest zarówno odkrywcze, jak i niebezpieczne. O zachwycie nad kobiecością tak zdobionych przynęt już pisałem, więc nie będę się powtarzał. Masz niewątpliwie talent. Może powinnaś spróbować przyozdobić swoje przynęty (przynajmniej ich część), w nieco bardziej "rybny" sposób, choćby używając bardziej standardowe zestawy kolorów? Tu widzę niebezpieczeństwo, że Twoje woblery będą tylko ciekawostką folklorystyczną, a muszę Ci powiedzieć, iż każdy twórca jest dumny, gdy na jego przynęty są łowione ryby. Obawiam się, że mało jest tak odważnych facetów, by założyć Twojego woblera na koniec zestawu. Będą raczej dawać szansę bardziej tradycyjnym w malowaniu przynętom, nawet jeśli oznacza to "Chińszczyznę". Cóż, tacy już jesteśmy :rolleyes:

Serdecznie witaj we własnym wątku :)

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...