Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ela - fajnie , że przeżywasz swoje życie intensywnie . Masz pasję i ją pielegnujesz - niezłe prace , a na rysowanego kota , to bym sie pisał na prezent dla Mamy , Ona kocha koty. PozdrawiamChętnie narysuje kocura dla mamy,Jak coś to Priv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dla mnie osobiście, takie odejście od sztampy w zdobieniu przynęt jest zarówno odkrywcze, jak i niebezpieczne. O zachwycie nad kobiecością tak zdobionych przynęt już pisałem, więc nie będę się powtarzał. Masz niewątpliwie talent. Może powinnaś spróbować przyozdobić swoje przynęty (przynajmniej ich część), w nieco bardziej "rybny" sposób, choćby używając bardziej standardowe zestawy kolorów? Tu widzę niebezpieczeństwo, że Twoje woblery będą tylko ciekawostką folklorystyczną, a muszę Ci powiedzieć, iż każdy twórca jest dumny, gdy na jego przynęty są łowione ryby. Obawiam się, że mało jest tak odważnych facetów, by założyć Twojego woblera na koniec zestawu. Będą raczej dawać szansę bardziej tradycyjnym w malowaniu przynętom, nawet jeśli oznacza to "Chińszczyznę". Cóż, tacy już jesteśmy Serdecznie witaj we własnym wątku No cóż Januszu nie wszytko musi być na jeden szczot Do odważnych świat należy.Panowie rzeczywiście mają strach w oczach gdy pomyślą o łowieniu na kwiecistego woblera? Puściłam wodze inwencji twórczej nie bardzo zastanawiając się co na to druga płeć A na poważnie to będą i realistyczne malowane wobki spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Masz potencjał...chyba nawet eksportowy jakby co.Takie oryginalne i niekonwencjonalne wzory, sądzę, że cieszyłyby się powodzeniem szczególnie w Japonii.Tam, takie firmy jak Heddon, Zeal czy Saurus, mają cieszące się dużym powodzeniem oryginalnie/dziwnie/śmiesznie malowane wobki.Sam chętnie dołożyłbym parę takich dzieł do swoich skrzynek . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Widzę bratnią duszę na forum świetne przynęty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (...) .Panowie rzeczywiście mają strach w oczach gdy pomyślą o łowieniu na kwiecistego woblera? (...)Ja trochę mam, tak szczerze mówiąc.Wyobraź sobie, że stoję sobie w stałej miejscówce, rzucam zadowolony do wody tym ślicznym, różowym, pomalowanym w przeróżne kwiecie woblerem i nagle słyszę za sobą głos - Cześć Darek ... - Po czym koledze głos więźnie w gardle, patrzy na woblera, później na mnie, znów na woblera ...Zaczyna unikać mnie nad wodą.Nie odbiera telefonów.Nie chce razem na nocne sandacze jechać ... 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zazdroszcze talentu i wyjscia poza schemat.Artystka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Masz potencjał...chyba nawet eksportowy jakby co.Takie oryginalne i niekonwencjonalne wzory, sądzę, że cieszyłyby się powodzeniem szczególnie w Japonii.Tam, takie firmy jak Heddon, Zeal czy Saurus, mają cieszące się dużym powodzeniem oryginalnie/dziwnie/śmiesznie malowane wobki.Sam chętnie dołożyłbym parę takich dzieł do swoich skrzynek .Oj rzeczywiście ciekawe te dziwadła co robią,szczególnie Saurus bardzo inspirujące 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja trochę mam, tak szczerze mówiąc.Wyobraź sobie, że stoję sobie w stałej miejscówce, rzucam zadowolony do wody tym ślicznym, różowym, pomalowanym w przeróżne kwiecie woblerem i nagle słyszę za sobą głos - Cześć Darek ... - Po czym koledze głos więźnie w gardle, patrzy na woblera, później na mnie, znów na woblera ...Zaczyna unikać mnie nad wodą.Nie odbiera telefonów.Nie chce razem na nocne sandacze jechać ... )))))))))) uśmiałem się )))))) dobre dobre.... a co będzie jak ten kolega nagle zacznie sie do ciebie uśmiechać ))))) i zaproponuje wspólną nockę na sumach ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 )))))))))) uśmiałem się )))))) dobre dobre.... a co będzie jak ten kolega nagle zacznie sie do ciebie uśmiechać ))))) i zaproponuje wspólną nockę na sumach )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Tak, czy siak, będę miał jednego kolegę mniej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Widzę bratnią duszę na forum świetne przynęty Indywidualiści trzymają się razem Podziękowała 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) A tak swoją droga włożyłaś Ela kij w mrowisko )))))Wielu z nas po cichu czekało na ten momęt i obawiało się jednocześnie tego momętu gdy na scenie pojawi się kobietka która może okazać sie lepsza w tym lurebuildingowym hobby od nasz wszystkich Jesteś jedną z bardzo bardzo nielicznych kobiet które wkładając do wędkarstwa swoje serce Wiem że jedna z Polek buduje wędki i znam jedną Mołdawianke która także robi woblery i co ciekawe robi też drewniane kołowrotki muchowe !!!! ma firme zajmującą sie obróbką drewna cncLicze na to że twoje zdolności rozwiną sie i... wielu facetów zakasujesz na dzień dobry )))trzymam kciuki Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez marcin wojtczak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Tak, czy siak, będę miał jednego kolegę mniej. To jest argument ,muszę mieć to na uwadze przy następnym malowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A tak swoją droga włożyłaś Ela kij w mrowisko )))))Wielu z nas po cichu czekało na ten momęt i obawiało się jednocześnie tego momętu gdy na scenie pojawi się kobietka która może okazać sie lepsza w tym lurebuildingowym hobby od nasz wszystkich Jesteś jedną z bardzo bardzo nielicznych kobiet które wkładając do wędkarstwa swoje serce Wiem że jedna z Polek buduje wędki i znam jedną Mołdawianke która także robi woblery i co ciekawe robi też drewniane kołowrotki muchowe !!!! ma firme zajmującą sie obróbką drewna cncLicze na to że twoje zdolności rozwiną sie i... wielu facetów zakasujesz na dzień dobry )))trzymam kciuki Bójcie się nadchodzę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Gdyby takie kolorki robił facet to byłby to jakiś problem (na zlotach itd) a woblerki nazwałbym "Biedronie" i raczej bym takiego nie użył by koledzy nie mieli rozterek .Z ręki kobiecej to biorę w ciemno na prezenty i na specjalne okazje , tym bardziej, że podobno łowne i niejedna kobiałka je doceni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Gdyby takie kolorki robił facet to byłby to jakiś problem (na zlotach itd) a woblerki nazwałbym "Biedronie" i raczej bym takiego nie użył by koledzy nie mieli rozterek .Z ręki kobiecej to biorę w ciemno na prezenty i na specjalne okazje , tym bardziej, że podobno łowne i niejedna kobiałka je doceni ja piernicze ))))dawno się tak nie uśmiechałem czytając posty na wędkarskim forum ))))) "biedronie")))))))))))) no ale .... na słupskie torcie i łosośki powinny być skuteczne ))))) miały by przecież urzędowe poparcie )))) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ech koledzy, wyszła łania na łąkę i wilki zawyli. Elka masz talent i wobki robisz pierwsza klasa a to że wędkujesz tym większym plusem dla Ciebie jako twórczyni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ech koledzy, wyszła łania na łąkę i wilki zawyli. Elka masz talent i wobki robisz pierwsza klasa a to że wędkujesz tym większym plusem dla Ciebie jako twórczyni. Nie taki wilk straszny,jak go malują ... 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 bravo witamy i podziwiamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Gratuluje odwagi, tak wystartowac w tym, jakby nie bylo meskim swiatku. I odrazu zrobic takie zamieszanie Jesli woblerki ladnie pracuja, to co do kolorow to lowne. Teraz nikt sie nie chce przyznac, ale pocichu mowia jakie to rozowe gumy byly skuteczne w zeszlym sezonie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Gratuluje odwagi, tak wystartowac w tym, jakby nie bylo meskim swiatku. I odrazu zrobic takie zamieszanie Jesli woblerki ladnie pracuja, to co do kolorow to lowne. Teraz nikt sie nie chce przyznac, ale pocichu mowia jakie to rozowe gumy byly skuteczne w zeszlym sezonie Może nakręcę filmik jak pracują- w niedziele szykuje się wypad na ryby 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Pewnie ze warto wstawic jakis filmik Trzy strony watku w pol dnia, chyba nikt nie mial takiego startu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Teraz nikt sie nie chce przyznac, ale pocichu mowia jakie to rozowe gumy byly skuteczne w zeszlym sezonie Jak to nie, Melek przecież maluje różowe piranie i ponoć są bardzo łowne. Filmik z pracy wobków by się przydał, zapewne miała byś wtedy Elu zapełnioną skrzynkę priv od zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na film musicie jeszcze poczekać Tymczasem macie tu troszkę do pooglądania 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ale czad! Te z Reksiem sà the best. Ręcznie to malujesz ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ale czad! Te z Reksiem sà the best. Ręcznie to malujesz ?Wszystkie moje woblery są ręcznie malowane,to nie jest żadna kalkomania czy naklejki 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi