Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

ooo jakie kobiece podejście do tematu ....

ooo jest i męski motyw szarpałby jak Reksio boczek :))

ooo i jest całkiem wędkarskie podejście do tematu szczebelka po lewej stronie wyszła fajnie

generalnie duży powiew świeżości zafundowałaś

Edytowane przez spidi
  • Like 2

Witamy koleżankę. O ile reksio może bardziej jako brelok do kluczy to parę innych wzorów może niekoniecznie na nie :)

Jeśli firetiger łowi a nie pływają w wodach u nas ryby w kolorze płonącego tygrysa to inne wariacje na tematy kolorystyczne są otwarte. Czacha ze względu na połączenie barw może sprawdzić się na majówkowych esoxach. O ile pędzel mamy opanowany to pora na ustawienie, być może jest całkiem, całkiem. Czekamy na dokumentację ;)

• Like 1

Masz dziewczyno talent i nietuzinkową wyobraźnię  :) Reksiowe wymiatają oglądałem je już z pięć razy  :D co wchodzę na jerka to zaglądam  :lol: .

Elusia zapewne nawet nie wiesz ze właśnie Pan Marcin jest niejako ojcem twoich woblerów :ph34r: . A przynajmniej takie mam wrażenie  :)  :D .

Żeby niejasności nie było :) broń boże się nie czepiam , to świetne i łowne konstrukcje a tak finezyjnie i pomysłowo udekorowane mogą być tylko lepsze :wub: .

Sorki, muszę dołożyć kilka słów od siebie wyjaśnienia )))))))))---- "ojcem" oj się uśmiałem )))))

Ela robi woblery samodzielnie   nie ukrywam że to i owo jej wytłumaczyłem

Sama też i struga woblery i maluje  ale maluje także i takie, które wyszły z foremek do których dołożyłem conieco swojej ręki

jeszcze nie widzieliście jej woblerków z balsy )))) smużaków )))) to jest dopiero majstersztyk)))

Ja trochę mam, tak szczerze mówiąc.

Wyobraź sobie, że stoję sobie w stałej miejscówce, rzucam zadowolony do wody tym ślicznym, różowym, pomalowanym w przeróżne kwiecie woblerem i nagle słyszę za sobą głos - Cześć Darek ... - Po czym koledze głos więźnie w gardle, patrzy na woblera, później na mnie, znów na woblera ...

Zaczyna unikać mnie nad wodą.

Nie odbiera telefonów.

Nie chce razem na nocne sandacze jechać ...

:) ;)

No cóż, jakbym Cie nie znał to pomyślałbym żeś ciepłe kluchy :whistling:.

Ale że Cię znam, to uznałbym ten różowy w kwiecie wobler za fanaberię.

Założyłbym na agrafkę Twojego woblera...

Paaaanie kolego, takie rzeczy oficjalnie w formalnym wątku ? Wstyd <_<.

;)

Pani Eluś !

Jest pasja, jest moc, malunki przednie.

Masz talent do rysowania, czy na Reksia i kwiatki ryby będą kąsać ? Sam nie wiem, ale powodzenia życzę !

A ten kot ? A ten kot mnie zaczarował :).

Pozdrawiam serdecznie

Edytowane przez Zwierzu
  • Like 3

Masz dziewczyno talent i nietuzinkową wyobraźnię  :) Reksiowe wymiatają oglądałem je już z pięć razy  :D co wchodzę na jerka to zaglądam  :lol: .

Elusia zapewne nawet nie wiesz ze właśnie Pan Marcin jest niejako ojcem twoich woblerów :ph34r: . A przynajmniej takie mam wrażenie  :)  :D .

Żeby niejasności nie było :) broń boże się nie czepiam , to świetne i łowne konstrukcje a tak finezyjnie i pomysłowo udekorowane mogą być tylko lepsze :wub: .

Znam tego jegomościa ,to nie było żadne in vitro ;) Pomysł robienia woblerów zrodził się samoistnie bo zwyczajnie mam zdolności manualne.Wykonywanie woblerów w porównaniu z wykonywaniem biżuterii to pryszcz.A tez robię.Moje woblery pracują inaczej niż Marcina,on używa grubszych sterów o innym kształcie.Ja umieszczam tez inaczej obciążenie.Zaraz zbieram się na ryby zrobię parę zdj.i film.

Edytowane przez Eluska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...