Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie jest się dotlenić parę godzin nad wodą po przetańczonej nocce ;)

nQAnQr8.jpg

Byłam nad mazowiecka rzeczka Jeziorka w której są niedobitki pstrąga , niestety po przepłynięciu stada kajakarzy :angry:  trzeba było się ewakuować na spokojniejszy akwen

svmoboE.jpg

Testowałam & regulowałam woby

rPurE04.jpg

zU4NK8C.jpg

Na przemontowana obrotówkę połakomił się mały  niewymiarowy szczupaczek ok.40cm...wrócił cały i zdrowy z powrotem do glinianki :)

Na koniec wyprawy spotkałam na mojej ścieżce w kierunku samochodu małą myszkę,była tak bardzo przestraszona że dała się nawet pogłaskać

6jVd03E.jpg

IL2N6yT.jpg

XeDMN36.jpg

• Like 5

Fajnie jest się dotlenić parę godzin nad wodą po przetańczonej nocce ;)

nQAnQr8.jpg

(...)

Dział Lure rządzi się specyficznymi prawami.

Ktoś, kiedyś zaczął oklejać woblery folią aluminiową; zaraz wszyscy rzucili się na folię.

Potem ktoś pokazał łamańce; zaczęto robić łamańce.

W zeszłym roku ktoś rozpoczął trend na woblery realistyczne, i już nasi twórcy mierzą się z tematem.

Dzisiaj pokazano w dziale zgrabne nogi.

Lękam się zaglądać w wątki kolegów ... 

:)  ;)

• Like 24

Ktoś, kiedyś zaczął oklejać woblery folią aluminiową; zaraz wszyscy rzucili się na folię.

W zeszłym roku ktoś rozpoczął trend na woblery realistyczne, i już nasi twórcy mierzą się z tematem.

Wzrośnie sprzedaż golarek do nóg oraz wosków?

Reksiów ani kwiatów jeszcze nikt nie zaczął malować więc chyba nie ma się czego bać ;)

sS6rY13.jpg

5 cm pływające kleniowo / sandaczowe co nie znaczy że pstrąg im nie przepuści

Schodzą na ok.1-1,5 m w nurcie prowadzone pod prąd,lekkie lusterkowanie

Drut przez całego woblera,ster polwęglan

7 cm pływające

Schodzą 1,5-2 m

Praca podobna do 5 cm z tym że amplituda wychyleń nieco mniejsza,a lusterkowanie większe

drut przez całego woblera,waga 5-6 g

• Like 4

No,- trochę mi szczęka opadła  :D bo jak zobaczyłem pierwsze Twoje wobki w innym wątku to pomyślałem sobie,- kolejny obleśny dziad w pochlapanym pomidorową podkoszulku z piwkiem we włochatej spoconej łapie podszywa się pod kobietę i czeka aż najbardziej napaleni będą się gimnastykować :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

A tu sympatyczna, miła (sądząc po wpisach) kobieta ....

Fajnie, że jesteś tu  :) jest jak nigdy dotąd szansa, że Ci co to liczą niezbędne kropki i paski na "ciałach" woblerów i nóżki w muchach dostaną pstryczka w nos :lol:

pozdrawiam 

starszy pan

• Like 1

No,- trochę mi szczęka opadła  :D bo jak zobaczyłem pierwsze Twoje wobki w innym wątku to pomyślałem sobie,- kolejny obleśny dziad w pochlapanym pomidorową podkoszulku z piwkiem we włochatej spoconej łapie podszywa się pod kobietę i czeka aż najbardziej napaleni będą się gimnastykować :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

A tu sympatyczna, miła (sądząc po wpisach) kobieta ....

Fajnie, że jesteś tu  :) jest jak nigdy dotąd szansa, że Ci co to liczą niezbędne kropki i paski na "ciałach" woblerów i nóżki w muchach dostaną pstryczka w nos :lol:

pozdrawiam 

starszy pan

To znaczy się że były przypadki podszywanych kobiet na tym forum? :blink: haha

Niech liczą,niektórzy już tak mają :lol:

Dzięki za dobre słowo

sS6rY13.jpg

5 cm pływające kleniowo / sandaczowe co nie znaczy że pstrąg im nie przepuści

Schodzą na ok.1-1,5 m w nurcie prowadzone pod prąd,lekkie lusterkowanie

Drut przez całego woblera,ster polwęglan

7 cm pływające

Schodzą 1,5-2 m

Praca podobna do 5 cm z tym że amplituda wychyleń nieco mniejsza,a lusterkowanie większe

drut przez całego woblera,waga 5-6 g

Elcia fajnie ze postanowiłaś zaprezentować swoje woblerki . Na pewno jest szansa ze wypełnisz lukę na spiningowym rynku przynęt , wielu z nas wędkuje w towarzystwie pociech lub ładniejszych połówek i tutaj masz pełen monopol :) . Ale bardzo ciekaw jestem twoich bardziej rybich woblerów :D widzę ze gdzieś tam się przewijają ale tylko na drugim planie :) .

Elcia fajnie ze postanowiłaś zaprezentować swoje woblerki . Na pewno jest szansa ze wypełnisz lukę na spiningowym rynku przynęt , wielu z nas wędkuje w towarzystwie pociech lub ładniejszych połówek i tutaj masz pełen monopol :) . Ale bardzo ciekaw jestem twoich bardziej rybich woblerów :D widzę ze gdzieś tam się przewijają ale tylko na drugim planie :) .

Tych malowanych w bardziej tradycyjny sposób na razie mam malutko,tymczasem stawiam na nietypowe.Przy następnej partii porobię rybie rybki.

Panie są i wędkują,nawet wczoraj spotkałam babeczkę :P

A stare wygi z wąsami oglądały mój kuferek z wobkami, ich miny bezcenne :lol:

Ciekawi mnie ilu z was po przeczytaniu wątku Eli  zawołało swoje połowice/dziewczyny z kuchni lub z przed tv   aby zobaczyły że.......

no... właśnie że są takie fajne kobietki które wędkarstwa nie uznają jako zło konieczne swojego partnera.. ale... same to zło uskuteczniają i to jeszcze jak !!!

a z tym goleniem nóg ... hm.... wiecie co.... może to i byłby dobry sposób  w lato po przejściu kilku km w woderach co poniektórym może mniej jechałoby z woderów )

A pozatym może weźmiemy przykład z Eli że nawet na ryby   trzeba wybierać się z klasą , i  wyglądać nad  wodą nie  jak ostatni obdartusi 

Widywałem wielokrotnie takie osobniki gdzie sprzętowi liczonemu w tys. zł towarzyszyły ciuchy nieprane co najmniej kilka sezonów 

Edytowane przez marcin wojtczak
  • Like 4

Ciekawi mnie ilu z was po przeczytaniu wątku Eli  zawołało swoje połowice/dziewczyny z kuchni lub z przed tv   aby zobaczyły że.......

no... właśnie że są takie fajne kobietki które wędkarstwa nie uznają jako zło konieczne swojego partnera.. ale... same to zło uskuteczniają i to jeszcze jak !!!

No no a nie pomyślałeś że co poniektórzy jak by tak otworzyli wątek Elki na fotce z nogami a potem na fotce z łowienia i pokazali swojej żonce ochoczo przy tym komentując że to koleżanka z wypraw wędkarskich to niejeden by usłyszał pogardliwą, pełną zazdrości odpowiedź - "a jaki kij będzie trzymała w dłoniach? Powiadasz że to koleżanka z ryb - ciekawe, ciekawe". :D

Bez urazy Elu. ;)

Hehe, ale sie rzeczy dzieją, kobiety woblery robią haha. Nie mówię ze źle , bo to  coś nowego. Z opisami swoich wobków jest Pani bardziej profesjonalna niż niektórzy  ,,goście" haha. Choć  reksiu i inne te rzeczy sa bardzo fajne i oryginalne, zobaczył bym wobki pomalowane na rybki, ktoś miał podobne  zachcianki już wyżej chyba haha .  Powodzenia!

Hehe, ale sie rzeczy dzieją, kobiety woblery robią haha. Nie mówię ze źle , bo to  coś nowego. Z opisami swoich wobków jest Pani bardziej profesjonalna niż niektórzy  ,,goście" haha. Choć  reksiu i inne te rzeczy sa bardzo fajne i oryginalne, zobaczył bym wobki pomalowane na rybki, ktoś miał podobne  zachcianki już wyżej chyba haha .  Powodzenia!

Przez to "haha" czuje się jakbym kolegę @Kielo czytał :P  tylko uśmieszków jeszcze brakuje :lol:

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...