ikswonarab Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Szarpał bym jak reksio szynkę żarcik można zamówic woblera z reksiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Szarpał bym jak reksio szynkę żarcik można zamówic woblera z reksiem ?Proszę Priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ja piernicze... byłem niedaleko piaseczna 1 maja nad jeziorką wiało... lało i ziębiło.... chyba byłaś jedyną kobietką w całej POLSCE wtedy na rybach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 wiało... lało i ziębiło.... Nawet w deszczu,zdarzają się naprawdę wyjątkowe chwile 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Włóczykije 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Reksie prawie gotowe do wylotu,pozostała jeszcze regulacja Szczerze mówiąc szkoda mi się z nimi rozstawać Czachy też już prawie na finiszu,czerwone ślepia wypatrują zdobyczy A oto specjalny projekt na zamówienie... ...na powroty o pustym kiju 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Kiss My Ass - wszystkie ryby zapięte na tylną kotwicę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 hahaha dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Rozbawiony Reksiu, przerażony Reksiu, śpiący Reksiu... Re-we-la-cja! Czachy - to osobny rozdział. I nie wątpię w liczne grono zagorzałych wielbicieli. Natomiast "Kiss ..." to jest :D Świetny pomysł, znakomicie zrealizowany. Odwołuję wcześniejsze zastrzeżenia, że za mało jest tu "rybich" woblerów. Elu, nie zmieniaj nic. Twój styl ma naprawdę wielką przyszłość 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Wciąż nie wiem. Dlaczego lakier, wzory na wobkach lepsze, niż na paznokciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 "Kiss my ..." - czadowy. I teraz będzie zagwozdka kto, na kogo się wypiął ( i skąd/z czego)? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wciąż nie wiem. Dlaczego lakier, wzory na wobkach lepsze, niż na paznokciach Pewnie dlatego że wole bardziej trwałe nośniki Tym bardziej że jak robię przy wobkach to paznokcie raczej w opłakanym stanie Ale można i tak... 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Reksie wymiatają czegoś takiego jeszcze na tym forum nie widziałem. Gdybyś w przyszłości miała wobka z motywem np króla Leonidasa z filmu,,300'' to ja ustawiam się w kolejce. powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Reksie wymiatają czegoś takiego jeszcze na tym forum nie widziałem. Gdybyś w przyszłości miała wobka z motywem np króla Leonidasa z filmu,,300'' to ja ustawiam się w kolejce. powodzenia Planuję większe rozmiary woblerów,a co za tym idzie będzie większa powierzchnia do twórczej ekspresji.. tak że kto wie może będą i królewskie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Reksio wymiata. Nawet na "pazurkach" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Proponuję jeszcze pankracego, misia koralgola, cypiska i he-man'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Mogę zdradzić że będzie na 100% Bolek i Lolek,Muminki do których mam wielki sentyment z dzieciństwa & Smok wawelski z Baltazarem gąbką A każdemu chętnemu mogę stworzyć na zamówienie jego woblera z ulubionymi postaciami niekoniecznie bajkowymi,aczkolwiek w granicach rozsądku i bacząc na możliwości techniczne - obszar rysunku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkelt Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 wobki reksiki to superowe sa u nas na Litwie jeden facet to maluje na swoich wobkach rozne reklamy, logo druzyn koszykarskich itd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Planuję większe rozmiary woblerów,a co za tym idzie będzie większa powierzchnia do twórczej ekspresji.. tak że kto wie może będą i królewskie To może jerki? Miejsca sporo, w porównaniu do paznokci to jak parkiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnt@ Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 15 Maja 2015 przez xnt@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Tak sobie obserwuję Super sprawa. Łamać bariery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 To może jerki? Miejsca sporo, w porównaniu do paznokci to jak parkiet Może...musiała bym zastanowić się nad kwestia wyważenia.Powierzchnia godna uwagi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Szalona jesteś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Może...musiała bym zastanowić się nad kwestia wyważenia.Powierzchnia godna uwagi Zostało mi kilka i nie zrobię ich w najbliższym czasie,jeśli masz czas i chęć to podeślę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Szalona jesteś Ten typ tak ma.Odrobinę szaleństwa może przynieść wiele radości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi