Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

Reksie prawie gotowe do wylotu,pozostała jeszcze regulacja

BVTITqK.jpg

90xbOHh.jpg

Wpll4Zk.jpg

QgefBdh.jpg

Szczerze mówiąc szkoda mi się z nimi rozstawać  :wub:

lZjU24M.jpg

Czachy też już prawie na finiszu,czerwone ślepia wypatrują zdobyczy :ph34r:

S3pKwUq.jpg

aZ7CppG.jpg

fbzqHHf.jpg

A oto specjalny projekt na zamówienie...

5aKw9El.jpg

qIl36DX.jpg

duMH1XT.jpg

...na powroty o pustym kiju  :lol:

• Like 24

Rozbawiony Reksiu, przerażony Reksiu, śpiący Reksiu... Re-we-la-cja! :clappinghands:

Czachy - to osobny rozdział. I nie wątpię w liczne grono zagorzałych wielbicieli. Natomiast "Kiss ..." to jest  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  Świetny pomysł, znakomicie zrealizowany.

Odwołuję wcześniejsze zastrzeżenia, że za mało jest tu "rybich" woblerów. Elu, nie zmieniaj nic. Twój styl ma naprawdę wielką przyszłość  :wub:

• Like 2

Reksie wymiatają czegoś takiego jeszcze na tym forum nie widziałem. Gdybyś w przyszłości miała wobka z motywem np  króla Leonidasa z filmu,,300'' to ja ustawiam się w kolejce. powodzenia

Planuję większe rozmiary woblerów,a co za tym idzie będzie większa powierzchnia do twórczej ekspresji.. tak że kto wie może będą i królewskie ;)

• Like 3

Mogę zdradzić że będzie na 100% Bolek i Lolek,Muminki do których mam wielki sentyment z dzieciństwa & Smok wawelski z Baltazarem gąbką :)

A każdemu chętnemu mogę stworzyć na zamówienie jego woblera z ulubionymi postaciami niekoniecznie bajkowymi,aczkolwiek w granicach rozsądku i bacząc na możliwości techniczne - obszar rysunku  ;)

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...