Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panią.

Jakby tu zacząć...poprawnie... :D ?

1) Fajnie mieć Tatę, co takie młoteczki zrobi. To na serio.

2) Jest szansa na nabycie drogą kupna tych największych 12cm Wahadeł.? 2 sztuki. Jedną na moją "Ścianę Płaczu" i drugą na wodę.

A to jak najbardziej serio nad serio.

U mnie "Ściana Płaczu" to taka tablica, na której wiszą wahadła wyjątkowe i które obrazują mój żal, że ja tak nie potrafię.

Pozdrawiam

Alek

• Like 2

Co racja to racja ,nie ma to jak dobre klepanie zimowym długim wieczorem  :rolleyes:

Chętnych się znajdzie na bank ;)

Oglądając, natomiast ten filmik zaintrygowało mnie wahadełko kręcące się dość szybko wokół własnej osi i wpadłem na pomysł zastosowania go, przygarnąłbym ze 2-3 takie koło 10-12cm wirujące jakby dało radę.

Tomek z takim dużym wahadełkiem które miałoby wirować jak prawie obrotówka będzie duuuży kłopot a opór jaki ta przynęta będzie stawiała w wodzie uniemożliwi praktycznie łowienie . Musiałbyś mieć potężny silnik do łodzi i .. łowić na kij od szczotki. spróbować coś takie nie ma problemu będę wycinała następną partię to pomyślę o tym.

Tomek z takim dużym wahadełkiem które miałoby wirować jak prawie obrotówka będzie duuuży kłopot a opór jaki ta przynęta będzie stawiała w wodzie uniemożliwi praktycznie łowienie . Musiałbyś mieć potężny silnik do łodzi i .. łowić na kij od szczotki. spróbować coś takie nie ma problemu będę wycinała następną partię to pomyślę o tym.

Silnik 15 koni i StC Legend Tournament 80lb wystarczy? ;)

Właśnie o to chodzi, aby stawiało duuuży opór :)

Widze że jednak jest zapotrzebowanie na duże wahadła 15-20 cm. W zwiazku z czym, ogłaszam mały konkurs na 2 nazwy dla 15 i 20 cm blaszek. Nagroda dla zwycięzcy komplet 2 wahadeł z dedykacją.

Niech spróbuję tak na szybko...

Jeśli wahadło i z pod młotka to "HammerHeister" a większa wersja na Szczupakowe kobitki "SteelMama's"

A ten kręcący się dla mnie Eluspinator :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...