Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

Eluskowe Wahadłówki 

n2om2YS.jpg

P1Xgu7A.jpg

PM3UMAg.jpg

NI3YOP3.jpg

Młoteczki to robota mojego taty  :wub:

88OEVYn.jpg

bAjIfWl.jpg

Witam Panowie.

Nie daje mi spokoju zdjęcie tych młoteczków, które zrobił Najlepszy z Ojców.

Hmmmm...

Jak moja Córa oświadczyła o poważnym zaangażowaniu w Związku, zamieściłem na FB zdjęcie koszulki męskiej. A na niej było napisane tak:

MAM CÓRKĘ :)

MAM BROŃ.

MAM ŁOPATĘ

I.

MAM ALIBI.....

:ph34r: :ph34r:

Panowie, jak myślicie on zrozumiał przekaz????

Pozdrawiam serdecznie

Alek

Edytowane przez platynowłosy
  • Like 5

Sądze że jakby działa się krzywda twojej córce Alku ))) to i nawet jakbyś nie miał alibi to zrobił byś użytek z broni a łopata poznałaby smak leśnej ziemi ))))

Wiec zapewniam że ta koszulka sni sie po nocach twojemu przyszłemu zięciowi ))))

dla postrachu powinieneś jeszcze pokazać jak się rąbie drewno ostrą siekierą 

A co do Eli taty , kto wie jak mogą być użyte te młotki .. różnie bywa

Edytowane przez marcin wojtczak
  • Like 1

Z góry przepraszam Cię Ela za offtopa,

Panowie,- jak bardzo pokrętnymi drogami chadza to męskie poczucie przyzwoitości ....

Tak dla równowagi opowiem kolegom pewną historyjkę z wędkarskiego spotkania w gronie 35 -50 latków.

Zima, Parsęta, Kołobrzeg,- tuż po hucznym sylwestrze.

Po całodniowym biczowaniu wody z umiarkowanymi sukcesami wędkarskimi, za to z dużymi zdrowotnymi :rolleyes: bo mróz i piękne słońce wygnały doszczętnie kaca. Spotykamy się w knajpie dość młodzieżowej żeby oszczędzić sobie widoków wszędobylskich o tej porze podpitych kuracjuszy w przedziale no, do 70-ki. Przecież my nie stare dziady, którym nagle alkohol i Kołobrzeskie powietrze odjęły tak z 50 wiosen...

Wokół fajna roześmiana młodzież,- komentujemy co zdrowsze sztuki w coraz bardziej niewybredny sposób zgodnie z licznikiem spożycia alkoholu...

Niektórzy z nas o bardziej wylewnej fantazji opowiadają co by z taką nie zrobili.... i nagle jeden z kompanów w ostatnim przebłysku rozsądku komentuje,- ty ale ona podobna do twojej córki nawet chyba w tym samym wieku.... Potem już tylko święte oburzenie erotomana fantasty i pora się zwijać,- tu już nic fajnego się nie wydarzy...Co najwyżej można dostać w trąbę od krzepkiego kołobrzeskiego młodziana...

Ps

Alek,- w moim wpisie jest tylko pewna refleksja i nie ma absolutnie żadnej aluzji to tego co napisałeś, a co ja to odebrałem jako wpis humorystyczny ;)

• Like 1

Witam Panią.

Jakby tu zacząć...poprawnie... :D ?

1) Fajnie mieć Tatę, co takie młoteczki zrobi. To na serio.

2) Jest szansa na nabycie drogą kupna tych największych 12cm Wahadeł.? 2 sztuki. Jedną na moją "Ścianę Płaczu" i drugą na wodę.

A to jak najbardziej serio nad serio.

U mnie "Ściana Płaczu" to taka tablica, na której wiszą wahadła wyjątkowe i które obrazują mój żal, że ja tak nie potrafię.

Pozdrawiam

Alek

Masz rację, Alek.

Piękne śledzie na szkiery.... Ale jak byś jechał - zabierz też ten ze "ściany płaczu", abyś nie został z "kocią mordką" po utracie tego jedynego...

Gadda

• Like 1

Jeszcze więcej pomysłowości i spełnienia marzeń ;) 

Choć czasem sam się zastanawiam skąd te pomysły czerpiesz. Przegapił bym te death metal'owe inspiracje :)  a świetnie wyszły, agresywne kolorki na potarłowe rybki i dla wielu co słuchali tych kapel (ja akurat "lżejsze" klimaty) świetny upominek. Schodząc lakierować do piwnicy, stoi karton kaset i nawet nigdy przez myśl mi nie przeszło, że to (loga, motywy) można na wobler przenieś B)

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...