biker1 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Tych malowanych w bardziej tradycyjny sposób na razie mam malutko,tymczasem stawiam na nietypowe.Przy następnej partii porobię rybie rybki.Panie są i wędkują,nawet wczoraj spotkałam babeczkę A stare wygi z wąsami oglądały mój kuferek z wobkami, ich miny bezcenne Eluska ...... WWWWWoooooooooooooWWWWWWWWWW..... to nie tylko na wobki ;) tego nie było, pełne szaleństwoojjj jak fajnie by było idziesz na rybki łapiesz życiówkę, nastepna miejcówka a tam Eluska.. łowi Szczęśliwego Nowego Roku 2016.... oby wiecej rękodzieła się nam tu na forum urodziło Edytowane 31 Grudnia 2015 przez biker1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tylko niewielu wychodzi To argument który warto wziąć pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Przy Lordzie Vaderze widzę czerwony wybuch Gwiazdy Śmierci Fajne! Elu podaj parametry jerka - długość, masa Dł. 15 cm waga 50 g 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ela jeśl jerki SW są na sprzedaż biorę oba. Ps. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. To jest jeden i ten sam jerk z jednej strony ma lorda vadera,a z drugiej yode.Jeszcze idzie w lakier i do testów.Jak zda egzamin to mogę sprzedać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Projekt & wykonanie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Dobre barwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Bardzo Dobre Barwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zakończone 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Pięknie malujesz, mieć taki talent w domu to skarb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Masz talent - tylko pozazdrościć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Eluskowe koszulki 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Hand made pelna geba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ten ostatni wzór na czarnej koszulce jest rewelacyjny. Mam takie pytanko czy zrobiła byś taki projekt na tatuaż? A tak poza tym to chciałbym mieć taką żonę.hehe.pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ten ostatni wzór na czarnej koszulce jest rewelacyjny.Mam takie pytanko czy zrobiła byś taki projekt na tatuaż? Z przyjemnością mogę narysować wzór takiego tatuażu,proszę pisać priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (...)A tak poza tym to chciałbym mieć taką żonę.hehe.pozdrawiam. Przypomniała mi się treść pewnego nagrobka. Żona napisała (w wolnym tłumaczeniu):"Modliłam się o dobrego męża i łaskawy Bóg dał mi dobrego męża. John się nie modlił i dostał, to co dostał".Życzenia należy spełniać, bo inaczej dostaje się to, co się dostaje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) A tak poza tym to chciałbym mieć taką żonę.hehe.pozdrawiam. No nie widać by Ela miała złotego simlocka na prawym palcu dłoni to zawsze możesz próbować Ja to bym chciał by moja żonka miała taki talent jak Ela i kochała moją pasję jaką jest wędkarstwo spiningowe jak Ela kocha swoje wędkowanie. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez CarIvan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A co tu tak cichutko ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ela szykuje pewnie coś na walentynki dla forumowiczów ....... :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) A co tu tak cichutko ? Działam ostro z nowymi modelami wahadłówek,wszystko musi być szczegółowo dopracowane paręnaście nowych modeli w przygotowaniu.Praca wre,pochłaniacz czasu. Pierwszy próbnik boleniówki A jak ktoś zobaczy czerwonego kapturka na wodą to wiadomo że to ja Edytowane 5 Marca 2016 przez Eluska 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Działam ostro z nowymi modelami wahadłówek,wszystko musi być szczegółowo dopracowane paręnaście nowych modeli w przygotowaniu.Praca wre,pochłaniacz czasu. Pierwszy próbnik boleniówki A jak ktoś zobaczy czerwonego kapturka na wodą to wiadomo że to ja Tylko koszyczka brakuje... i jak testy wachadłówek? Nie cytujemy zdjęć.Proszę o zapoznanie się z regulaminem. Edytowane 5 Marca 2016 przez woblery z Bielska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 wszystkie przynęty dobrze jest testowac z kotwicami bez kotwic jest zupełnie inna praca.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 A gdzie Eli Piękna buźka???Wahadłóweczka śliczna jak jej właścicielkaBoleń ma okres ochronny i pewnie Ela nie chciała kusić losu by się któryś z tych bolków nie skusił Znalazłem Coś takiego )))http://konkurs.bass-sklep.pl/fotki/149#_=_Swój głos oddałemZróbmy Eli na 8 marca prezencik ))) 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 A gdzie Eli Piękna buźka???Wahadłóweczka śliczna jak jej właścicielkaBoleń ma okres ochronny i pewnie Ela nie chciała kusić losu by się któryś z tych bolków nie skusił Znalazłem Coś takiego )))http://konkurs.bass-sklep.pl/fotki/149#_=_Swój głos oddałemZróbmy Eli na 8 marca prezencik ))) Specjalnie na zamówienie buźka Będzie mi niezmiernie miło jeśli zagłosujecie na moje zdjęcie konkursowe Raz dziennie można oddać swój głos do końca trwania konkursu to jest do końca tego miesiąca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Ale czad ,,Czerwony kapturek '' a gdzie koszyczek ?Fajna blaszka pod bolki z piękną sygnaturą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Tylko nos sterczy spod kaptura. Wygląda jakbyś miała zaraz odlecieć na tym kiju niczym na miotle A tak poważnie to najlepszego z okazji jutrzejszego święta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi