Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

...zapytam więc Pani Elżbieto

czy do tej uroczej blachy, zdobionej kształtami iście przepięknej urody, planuje Pani dołączyć (jak w wielu innych modelach) warstwę wierzchnią ? :)

Akurat do tego modelu nie będzie nic dodatkowego jest gotowa już sama w sobie j.w. tylko wygiąć.Tak jak w Mad kingu 

Edytowane przez Eluska
  • Like 1

Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów.

Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów.

(...)Janusz, pomocy!!!

Po wnikliwym rozpatrzeniu prośby, szerokich konsultacjach oraz głębokiej zadumie, 

:doh:

• Like 2

Tak zazwyczaj się kończą (patrz kolana) "dodatkowe atrakcje" na ... ostro. :D ;) :)

Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy   :P  teraz taka moda na spodnie z dziurami  :rolleyes:

Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy  :lol:  :lol:  :lol:

Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 + :)

YkOHd77.jpg

AJmemuA.jpg

LVjSZVo.jpg

hsfzHTS.jpg

UMmdv5O.jpg

Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha  :lol:

• Like 10

Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy   :P  teraz taka moda na spodnie z dziurami  :rolleyes:

Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy  :lol:  :lol:  :lol:

Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 + :)

Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha  :lol:

Oby tylko patrzyli. Pewnie tacy się znajdą co wobka zamiast świerszczyka wezmą i w krzaki pobiegną .  :rolleyes:  :ph34r:

Jak miałem "dzieścia" lat też taka moda była. Nauczycielka mówiła że wygladam jak Chrystus zdjęty z krzyża. :(

Przepraszam z zdenerwowanie jeżeli łapię się w tych "chłopcach".

Ciekawe z jakich bajek zaczerpnęłaś wzór na ostatniego wobka. ;)

Na kalkomani go drukujesz i kleisz? Gdyby był bez steru to na breloczek do kluczy byłby jak znalazł. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...