BOB1 Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 http://www.arte-msp.pl/Tutaj (między innymi) zaopatruję się w specjalistyczne materiały dla konserwatorów. Również w płynne woski do mebli o pięknym, miodowym zapachu. Są i inne preparaty... możemy się tam spotkać i coś wyszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No i mamy kwiecień. I wybacz Elu, że choć deklarowałem milczenie i zero komentarzy w temacie kalendarz ... nie wytrzymałem (jestem słabym człowiekiem ) Ale wina tak na prawdę nie leży po mojej stronie! ... gorąca, kwietniowa fotografia, zapowiada na prawdę gorące lato 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Obrotówki Long nr 4 Waga 8,5 g & 11,8 g 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Obrotówki nr 5 i 3 Waga 14 g/ 9,5 g / 7 ,6 g / 5 g 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 3 w jednym. Można podziwiać, łowić i poczytać Majowa strona kalendarza? ... bardzo sympatycznie/kleniowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 3 w jednym. Można podziwiać, łowić i poczytać Majowa strona kalendarza? ... bardzo sympatycznie/kleniowa A ten znowu swoje. Jak pies ogrodnika 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Co do pudełeczek to bym najpierw bejca albo tym podobne środki potem wycinka wzoru super efekty są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Obrotóweczki Long nr 3 ( od 5,5 g-7,9 g) & nr 4 ( 7,2 g / 10,2 g ) 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Chustecznik wykonany metodą decoupage 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Obrotówka Long nr 5 14 g 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Super te obrotówki Aż szkoda w wodę rzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Obrotowki naprawde fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Fajne , właśnie dotarły . Szkoda, a może strach bardziej nie stracić je w wodzie. Ale jutro i tak pójdą ,,, może coś się uwiesi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Nie tylko strach do wody wrzucać ale już nawet szkoda rozpakowywać przesyłkę od ELI 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Oooo. Nowe majteczki kupiłeś? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 (edytowane) Nie, ten kolor jest passe Kupiłem ... Edytowane 17 Maja 2017 przez BOB1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Longi nr 5 I moja ślicznotka 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Mogę liczyć na taka "ślicznotkę" w aktualnym zamówieniu? czy jeszcze coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Mogę liczyć na taka "ślicznotkę" w aktualnym zamówieniu? czy jeszcze coś innego? Miałam przeczucie że będziesz miał na nią ochotę Śliczna waży 14,6 g,a ty wybrałeś w ciemno 13,3 g Co poczniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Z natury jestem konsekwentny więc pozostaję przy 13,3 ... i tak wiem , ze się nie rozczaruję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 A ja nieśmiało się zapytam, czy będzie kontynuacja obrotówek z Reksiem? Ale rozmiarowo tak #2 lub #3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 A ja nieśmiało się zapytam, czy będzie kontynuacja obrotówek z Reksiem? Ale rozmiarowo tak #2 lub #3? Będzie,będzie Za ok.2 tyg.Musze się do tego przysiąść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 20 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Malutkie obrotówki Shaman nr 1 & Rosa nr 0 2 g / 3,2 g / 2,7 g 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Rosa nr 1 wielkością odpowiada mepssowskiej Agli nr 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Tradycyjne słowo o kalendarzu Eli. Jak wynika ze zdjęcia, czerwiec będzie ... "anielski" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi