Eluska Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Prezent ślubny dla wędkującej Pary ???? 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Elka robi swoją robotę 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 No i mamy gorący lipiec ... zupełnie jak na lipcowej stronie kalendarza . Ojjj gorąco 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 No to się w głowie nie mieści. Pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 A ja tradycyjnie, jak co miesiąc napiszę kilka słów na temat kalendarza Eli. Jak tylko wróciłem do domu po urlopie, natychmiast przerzuciłem stronę na sierpień i ... ... Elu, od kiedy Cię poznałem osobiście, byłem pewien, że nie zadzierasz nosa A ta fotografia dobitnie to udowadnia ... choć coś tam .... Poprzednio napisałem, że lipiec jest gorący? Wielki błąd! Sierpień to dopiero dopiero "chara" !!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 . ... Elu, od kiedy Cię poznałem osobiście, byłem pewien, że nie zadzierasz nosa A ta fotografia dobitnie to udowadnia ... choć coś tam .... Coś tam zadzieram ale... nie nosa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Tymczasem gdzieś w dziczy Jak sią okazuje klenie lubią marynistyczne motywy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 To trochę burzy moje pojęcie o przynętach kleniowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 To trochę burzy moje pojęcie o przynętach kleniowych Życie lubi zaskakiwać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Dokładnie tak jest. Twoje obrotówki w rozmiarze "4" też przez wielu nie były by uznane z przynętę okoniową ... a jednak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 W Podziękowaniu dla Taty 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Pierwszy września a więc trzeba przerzucić kartę w kalendarzu Eli. Koniec wakacji, pora iść do szkoły więc i Ela jak prawdziwa Pan "uczycielka" pokazuje jak się łowi ryby. A robi to z klasą, wdziękiem i ... no miło popatrzeć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 3 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Model Mad King 10 cm 16,6 g na Norweskiej wodzie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Przynęty Eli sprawdziły się w Finlandii i oczywiście w Polsce. Teraz czeka je test "szkierowy" Aha, słowo w sprawie październikowej strony w kalendarzu Eli. W związku z tym, że już jutro ruszam z domu za morze i nie będę mógł skomentować odsłony kolejnej strony 1-go października ... skomentuję po powrocie w październiku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 I oto słowo komentarza "październikowego" : zrobiło się tak ciepło, kolorowo i nostalgicznie ... no cóż, złota Polska jesień Teraz słowo o szwedzkim teście. Obrotówka Eli i na szkierach dała radę. Największy: 81cm 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) Brawo Ty.Mam na myśli twórcę,nie łowce. Bez urazy i obrazy. Edytowane 10 Października 2017 przez TOMIS1975 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Jeśli ktoś się zastanawia: czy kowboje łowili ryby? odpowiedź mógłby znaleźć w listopadowym kalendarzu Eli. Jest tam wszystko co trzeba ...no po prostu Dziki Zachód 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Robert,a myślałem że będzie coś ,,akcja znicz ". Kowbojskie kapelusze w listopadzie?Total zaskoczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Nie tylko kapelusz, nie tylko ...ale obiecałem Edytowane 2 Listopada 2017 przez BOB1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Z oczywistych powodów to już mój ostatni wpis w temacie kalendarza Eli Ostatnia strona jest: świąteczna, śnieżna i mikołajowa (tylko dźwięku dzwoneczków brakuje )Elka, dzięki za Twoje miłe towarzystwo przez cały 2017 Edytowane 4 Grudnia 2017 przez BOB1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Ela,- co jest,- wena Cię opuściła? Krakowski splin? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 14 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Nowe Reksie na większych blaszkach 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 18 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Obrotówki rocznicowe Long nr 5 - Polska 1918-2018 z tymi blaszkami śmiało i z czystym sumieniem święto odzyskania niepodległości można celebrować nad wodą Dla sprawy poświęcił się królik oddając swe piękne futerko na chwościki Waga 12 g 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Trochę nowych wzorów Longów nr 5 waga od 10- 18 g 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Piękna biżuteria???????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi