jabadaon Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 ożesz ....to 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To ja od razu zamawiam sztukę A ja poproszę 2 sztuki, oczywiście jeżeli powstaną 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 28 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Powstaną , Powstaną. Dziś pierwsze testy nowych aglio podobnych Rosa nr. 000 do nr 5 nr 5 lubi bujać korpusem. Jednak ta masa paletki potrafi rozchwiać całą przynętę i nie pracuje po w osi. Po poprawkach już lepiej ale najlepiej to wyciąć jak najwięcej ze skrzydełka/paletki tak by ją odchudzić.Albo co widzę u innych producentów tej wielkości obrotówka z szerokim listkiem nie może być ...goła.. duuży chwost już poprawia pracę . Inna opcja to 2 szt. skrzydełek na podwójnym strzemiączku i wszystko się wyważa. Wolę jednak odchudzić skrzydełko ile się da i dodać chwościk.testy jutronr 4 bardzo fajnie pracuje bez zarzutównr 3 równie fajnienr 2 BAJKOWO nawet wersja mega przeciążona sam wolfram 10 g !!!nr 1 małe poprawki za głęboko przetłoczony listek i za ciężki korpusik mam do zrobienia blaszki nr 1 w wadze 7 g !! i chyba będzie je trzeba odchudzić do 5 max jutro znowu testy. I powinno być ok. nr 0 fajnie pracują nr 00 podobnienr 000 maleńkie zmiany i będzie git.nr.00....... testy w najbliższym czasie jak ogarnę sprawy drucików 0.2 mm Czyli rozumiem że zapisują się na super longa boleniowego Bob 1 szt. i 2 szt. Bułka - Będę informowała o zaawansowaniu projektu Edytowane 28 Lutego 2019 przez Eluska 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Obrotówki Long nr 7 i 6 Szczepan Fishing Team 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Blaszki dla mojego przyjaciela z USA 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 Blaszki dla mojego przyjaciela z USA Pozdrów Jerrego jak będziesz mu wysyłać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Zestaw obrotówek Rosa na Czeskie wody 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Eluś jaka waga ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No 1 - 5,5gr a No 2 - 9,5gr - na czeskie klenie :-) [emoji106][emoji123] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 A kiedy maleństwa 0000??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Obrotóweczki 000... ciągle testuję , chce dobrać wszystkie elementy by były optymalne. Przerobiłam już z 100 szt w różnych wariantach , jutro znowu godzinny test nad wodą. Jutro najmniejsze z drutem 0.3 mm . Cieniutki drucik ale i blaszki maleństwa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Skrzynka drewniana dla wędkarza dla którego drugą pasją są motocykle Zdobiona metodą pirografii,o wymiarach 40cm X 30 cm X 24 cm 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ela, będziesz na Garage Sale?Urodził mi się dziwny pomysł i chciałbym przegadać temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Chcesz poprosić Elkę na chrzestną?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 9 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Nie Robercie, mam ciekawszy pomysł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Ela, będziesz na Garage Sale?Urodził mi się dziwny pomysł i chciałbym przegadać temat Oczywiście że będę Zdradź jakieś szczegóły na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) Zestaw który będzie kusił rybki w Kanadzie.Long nr 6 -25 gLong nr 7 - 30 gLong nr 8 - 50 gKoguty na hakach jigowych od 5g do 30 gShaman nr 3 - 9gWahadła Xelka - 60 g,Elka 40 g,Mad King 26g i trociówki 21 g Z okazji Dnia Mężczyzn na facebookowym fan page Przynęty Eluska, 30 procent rabat na obrotówki long nr 5 i long nr 6 https://www.facebook.com/przynetyeluska/ Edytowane 10 Marca 2019 przez Eluska 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Wahadła pstrągowe ażurki 5 cmMosiądz - nakładki miedź lub kwasówkaWaga z nakładką z miedzi 7,7 gz nakładką z kwasówki 6,5 g 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t12tom Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Cuda, wianki Pozdrowienia Ela 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Polskie dobrze wypasione szczurki będą kusiły Mongolskie tajmienie Long nr 6 waga 22/24 g Long nr 5 Polska waga 17 g Rosa nr 5 z mega chwostem waga 25 g Szczury Sasha & Misha Rosa nr 4 - 19 g Szczur Tadek waga 28 g Wahadła Mad King 23 g 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Tymi gryzoniami to pojechałaś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Mam wszystko dopracowane po testach,na początek prezentuję Rosa nr 1 czyli moja wersja aglio podobnej obrotówki.Rosa nr 1 waga 2,7 g kotwiczki owner i gamakatsu 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Obrotówki Rosa nr 0 waga 1,5 g 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 Obrotówki Rosa 00 waga 0,8-1,8 g 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Cukiereczki! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi