Eluska Opublikowano 14 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Cieszy mnie to że się mikro obrotóweczki sprawdzają. Cały czas nad nimi jeszcze pracuję i następne generacje będa jeszcze lepsze. Mam w rękawie mikro asa jutro jeszcze małe ostateczne testy i wstawiam na forum. Mikro mikro wirujące ogonki o wadze od 0.5 g do 2 g z paletkami od obrotówek nr 4x0, 5x0 . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dla wszystkich miłośników Muminków obrotówki z kultowymi postaciami na Longu nr 5 Obrotówka Mała Mi kolorystyka róż lub czerwień waga 13,7/13,9 g Obrotówka Włóczykij zieleń waga 15 gDo wzięcia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jak dają to biorę jednego Włóczykija 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Chciała bym wam pokazać przynęte którą można łowić zarówno muchówką jak i spinningiem.:-)Ciężko mi było dobrać nazwę dla niej,ale wydaje mi się że nimfa z wirującym ogonkiem będzie jak najbardziej adekwatna.Od dłuższego czasu zastanawiałam się jak uatrakcyjnić łowienie na nimfe tak aby nie była to taka zwykła przepływanka : Z racji tego że bardzo lubię łowić na obrotówki stwierdziłam że warto połączyć nimfę z obrotówką.Wykorzystałam paletki od najmniejszych obrotówek rozmiaru 0000.Przynęta okazała się zadziwiająco skuteczna już na testach zameldowały się fajne rybki ????Koraliki są wolframowe i mają 4 mm oraz 5,5 mm , będą także i z mniejszymi koralikami , sądzę że od 3,5 mm w górę - mniejsze to zrobię jak przejdą gruntowne testy. Haki - AKITA i DOHIKU rozmiarowo 12 i 14 . Na pewno zrobię i na dużo mniejszych hakach dla muszkarzy i na większych dla spinningistów UL 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 (edytowane) Praca nimfa z wirującym ogonkiem https://www.youtube.com/watch?v=1MvwiY6cSoo Edytowane 16 Czerwca 2019 przez Eluska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Ewidentnie potrzebuje tego w swoim pudelku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 ...coś się popsuło i błąd 404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 ...coś się popsuło i błąd 404 Poprawiłam powinno być ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Ile ważą te maluchy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 17 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ile ważą te maluchy? Od 0,9 - 1,8 g 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 A w jakiej cenie można je nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 A w jakiej cenie można je nabyć? Inf.priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Obrotówki na Longu nr 5 na aukcję charytatywną dla Zoji Tutaj można więcej o niej poczytać jeżeli ktoś ma ochotę wesprzeć leczenie dziewczynki https://www.facebook.com/ZojaToZnaczyZycie/ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Elu,Twoje przeciążone obrotówki super się sprawdziły na czeskich kleniach i okoniach - dziękuje !!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Czechofil 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Bo Czeskie klenie to nie jelenie - wiedza na co trzeba brać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Obrotówki okolicznościowe na Longu nr 5 dla Startbajt Fishing Szczęśliwa trzynastkachwościk królikkotwice ownerwaga 13 g 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Na reksie biorą I zapewniam że to najlepszy okres połowów na reksiaki Obrotówki nr 2 waga 4,7 -5,4 g 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Mikro wirujące ogonki paletki wielkości od 0 do 0000000Parę fajnych rybek już na nie padło Zainteresowanych zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość prywatną 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jestem pełen podziwu Twojego talentu. Od jakiegoś czasu obserwuje co fajnego tworzysz ale teraz już przesadziłaś z tymi sierścio błystkami!!! Są mega!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Praca streamera z wirującym ogonkiem https://www.youtube.com/watch?v=Hh5EmGxgTxQ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Nimfy z wirującym ogonkiem zarówno dla metody spinningowej jak i muchowej 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Obrotówki na Longu nr 5 waga 12 gZgrana paczka przyjaciół wybiera się nad wodę Edytowane 16 Lipca 2019 przez Eluska 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Elka! już nigdy nie powiem Ci kto jest moim bajkowym bohaterem!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ahjo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Obrotówki Rosa nr 2 waga 5 gKorpus wolframowy Kotwice gamakatsu Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi