Skocz do zawartości

Przynęty Eluska

Eluska

Rekomendowane odpowiedzi

Prawdopodobnie była to relacja z "Pstrąga Brdy" którego łowiąc na gacupirza wygrał (chyba) Tomek Orlikowski znany jako Kolejarz. Pokazał wówczas pirzoka w gazecie, a znane były one i stosowane przez garstkę pstrągarzy od ładnych paru lat.

Swego czasu pstrągowych jigów -również gacupirzy- się nakręciłem. Kogutów na pstrągi zrobiłem tylko kilka.

• Like 1

Bo to byli ignoranci ????

Miałem dłuuugaśnego posta gotowego do wysłania, ale paluszek mi się omsknął i cały misterny plan...

Ale może i dobrze, bo bym Ci Elu temat zaśmiecał teoretycznymi dywagacjami i nazewnictwem.

Ooo już północ, Dzieciaki do rakiet! Dobrej nocki ????

• Like 1

Uwazaj bo to sa symbome prawnie chronione zwlaszcza jesli chodzi o uzycie w handlu

Według Ustawy z dn.31 stycznia 1980 r.o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych

Art. 16 2. Dozwolone jest umieszczanie na przedmiotach przeznaczonych do obrotu handlowego godła lub barw Rzeczypospolitej Polskiej w formie stylizowanej lub artystycznie przetworzonej.

• Like 6

ELA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

Dziękuję za przepięknie wykonane i przepięknie pracujące przynęty.

W tym roku na moich łowiskach Twoje obrotówki były numerem 1 (zdeklasowały łownościom moje wszystkie inne szczupakowe wabiki).

Ela niejedna firma produkująca obrotówki mogła by się od Ciebie uczyć jakości wykonania (dbałości o detale, doboru materiałów i komponentów oraz kreatywności).

Pozdrawiam ;)

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...