Eluska Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Obrotówki Long nr 5 waga 12 g 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Elu, to wszystko oczywiście będzie z Tobą na Targach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Elu, to wszystko oczywiście będzie z Tobą na Targach? Oczywiście,wszystkie cudeńka zabieram 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 ... to jakiś zapakowany kontener, ewentualnie zgrana ekipa nepalskich tragarzy dostarczy to wszystko?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Wystarczy jeden fotograf o dużych dłoniach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Obrotówki Rosa nr 1 waga 4-5 g Pod pstrągi,okonie,klenie i co tam jeszcze się połasi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Long nr 8 waga 40 g i wahadło Elka waga 45 g 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Super temat i piękne są te z "kocim ogonem" żółto-czarnym. Myślę , że powinny wymiatać na jeziorach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Long nr 6 waga 19,5 g 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 będziesz na GS v5 miała duże longi rozmiar 6-7 z chwostami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 będziesz na GS v5 miała duże longi rozmiar 6-7 z chwostami? Oczywiście będzie dużo wszystkiego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Trociówki mosiądz,miedz,kwasówka Duże 7 cm waga 21/26 gMałe 6 cm waga 14/15 g 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Scyzor Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dzieło sztuki użytkowej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Już myślałem że... sama wiesz Elu. Ale i tak szczęka mi opadła. Coś niesamowitego, bez dwóch zdań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Zestaw obrotówek dla Wędkarskiego Klubu Sportowego Przyjaciele Chodelki 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 ...chyba założę klub ... "Przyjaciel Elki" 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Obgadamy to na GS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 ...chyba założę klub ... "Przyjaciel Elki" sam ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Zobaczy się po GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ela, jeśli można , to poproszę 5 obrotówek i 5 wahadłówek. Cel tajmień w Mongilii w tym roku. Ponoć, bo to będzie mój pierwszy tam wyjazd, lubi duże przynęty, a mysz/szczur to przysmaki. Resztę zostawiam Tobie i Twojej wyobraźni. PS. Jako poznaniak więcej jak 300 zł za komplet nie dam. No chyba, że merytorycznie mnie przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Zrobię Ci te przynęty gratis...ale zabierasz mnie ze sobą A tak na poważnie to swobodnie zmieścimy się w tej kwocieResztę napiszę Ci jutro na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ela, różni są ludzie, ale ja pamiętam Twój prezent dla mojej córki. Błysteczka obrotowa czeka... Mogę zaprosić Cię z rodziną do Poznania, a Ciebie osobiście zabiorę na pewną dziwną rzekę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Tyś się tu chyba za bardzo rozpędził Panie Czeski! Ja mam oko na Elę .A moje oko to jak oko Horusa!Naprawdę Ela-szacun! .Może i nie jestem doskonały i mam 2 punkty ostrzeżen ..... Do Ciebie się tu zwrócę.Jak można zejść z rozmiarem w obrotówkach? Cały czas mnie męczy ten temat czy dałoby radę zrobić mikro obrotówki.Takie może 1-1,5cm . Edytowane 8 Lutego 2019 przez Tomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 8 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Jest kilka problemów przy tych obrotówkach w rozmiarach 000.....: najtrudniejszy do przeskoczenia to brak mikro mikro strzemiączek. Chodzi o to by otwór w paletce/listku był jak najmniejszy a przez taki otworek trzeba założyć strzemiączko.Najmniejsze strzemiączka te "druciane" zagniatane na końcach mają taką konstrukcję że ten otworek musi mieć ciut więcej niż 1.7 mm A te 1.7 mm to wielka dziura dla takiej mikro obrotóweczki. Szkoda że nikt nie robi strzemiączek drucianych pod drut 0.5 mm max. Dla takiego (dla drutu ) strzemiączka otwór w paletce/listku musiałby być ciut większy niż 1.3 mm a to już rozwiązuje sprawę. Słyszałam że producent BROFISHów ( polskie obrotóweczki z lat 90` ) sam wykonywał strzemiączka - ma ktoś może kontakt z tym producentem? Druga sprawa to brak dobrego z pełnym połyskiem drutu na rynku. Reszta to pikuś. Można zrobić i blaszkę 00000 w sumie tylko po co?00000 pojedynczy haczyk w rozmiarze 20-22 wolframowy koralik 2.8 mm i można tym łowić jak "muchowi" wędkarze metodą żyłkową.Może i by się znaleźli chętni na takie wędkarstwo, ciężko byłoby mnie na takie połowy namówić.Myślę jednak o zrobieniu obrotóweczek z paletkami/listkami 7-12 mm by spróbować połowić klenie na maleńkich rzeczkach . Chlupot przy wpadnięciu blaszki w rozmiarze 1 , 0 płoszy te najbardziej czujne rybki. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Eluska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Elu to by był po prostu hit na maxa! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi