mirko filipovic Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Szczena opada mi coraz nizej , wachadlo pikne , lamparcie tlo , no no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Elu, wyszperałem w sieci nieco podobne w stylu woblerki: Osobiście jednak uważam, że Twoje odręczne rysunki są o klasę fajniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Gdzie jest Ela ola-la.Czy ktoś słyszał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) No wlasnie... Dlugi czas oczekiwania na zamowienie ;D a pieniazki wyslane Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Adaśko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Spokojnie kobiety mają inne poczucie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 no właśnie spokojnie ... )))) niedawno do mnie dotarło że te czynności które nam zajmują 3 -5 minut kobietkom zajmują godzinenp. zupełnie zwyczajne obudzenie się i wyjście z domu ja wstaje... chlapne sobie troche ciepłej wody na twarz potem szybko ręcznik... spodnie , koszulka, buty.... i wychodze....a kobietki ?????godzina to nieraz mało by ułożyć włosy , nie mówiąc już o makijażu tak więc spokojnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nad wodę pojechała , moczy kija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 No fakt przecie musi kiedyś łowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Przyszło już moje cudeńko od Eluśki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ma dziewczyna zmysł do kolorów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 ale te włosy prawie w szlifierce... ojoj... na szkolenie z BHP - MARSZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jestem żyje i mam się dobrze.Nie jestem dziadziusiem na emeryturze to też czasu zabrakło ostatni czasy.Ale powracam Tęskniliście troszkę? Hello Kitty oczywiście musi być specjalnie dla Woblerów z Bielska I trochę sweet foci z lata żeby wam się cieplej zrobiło 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 A ja myślałem, że rusałki to tylko w bajkach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 To jest ten kamień z napisem lov'e? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Witaj Elu,piękny powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Seria Barok 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Brawo Ela Kilka takich gorących fot (pierwsza najlepsza )powinnaś wstawić do działu odzież wędkarska w trakcie zażartej dyskusji o gore-texach czy innej oddychającej odzieży. Wczoraj przyszła paczka z woblerkami dla Oscara (za 3 tygodnie urodziny) ale jak je moja żona zobaczyła to zaraz mi gwizdnęła jednego leoparda Opakowanie w którym je wysłałaś także podobało się nam obojgu masz swój styl,- tak trzymaj pozdrawiamy we trójkę ........aaaaaaaaaaaaa no i za prezent dziękuję Edytowane 7 Listopada 2015 przez Rheinangler 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Super ciesze się że się podobają i mam nadzieje że nie będą leżeć tylko w szufladzie A propos leopardów i panterki oraz strojów wędkarskich wersja Jesienna Do kompletu dla wszystkich Kocurów i Kociczek : 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jesień boso do nas przyszła w tym roku.Ciekawe jak zima nadejdzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Twoje woblery przyciągają mężczyzn - zrób może takie co swoim kształtem i wyglądem przyciągać będą kobiety, a poszerzy się Twój rynek zbytu. Na pewno potrafisz, w końcu robiłaś już nawet blaszki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 NO NO coraz ciekawiej w tym wątku ELA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Wspomnienie z końca lata https://www.youtube.com/watch?v=5XRnMEMbN14 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Podoba mi się końcowe credo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Przyjemnie popatrzeć. Na rybkę i na Eluskę. W odwrotnej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Trzeba przełamać trochę tą słodycz 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi