pitt Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Teraz pewnie przyjdzie czekać do marca... eeeeeeee tam trzeba by jakos ten sezon, juz teraz, zaczac ... pomyslalem sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pitt - niedobry jesteś! Piękne kleniska, może spróbujesz je w tym roku skusić na muchę??? Gratuuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Pitt odrazu widać że łapiesz w akwarium. Fajne zdjęcia no i fajna woda.A powiedz mi jeszcze drogi kolego jak łapie się w takiej klarownej wodzie - dużo trudniej niż w normalnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 @remekzaraz niedobry @lesiewicztrudno mi powidziec, bo juz od kilku lat tak lapie i jakos ... szczerze mowiac ... wiekszej roznicy nie widze, ale uwazam, ze najlatwiej jest skusic do brania, kiedy woda jest lekko tracona ... po wyzowce jest zawsze takie magiczne okienko, przez 2-3 dni ... tylko trzeba (sie do-)wiedziec, kiedy to okienko jest otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 nie liczy się. Ja wczoraj w moim akwarium nawet bolenia złowiłem na mormyszkę... Gratulacje. Pierwsze klonki 2010. Ja raczej zacznę na wiosnę, choć korci mnie jedna zimowa opaska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 @Pitt gratulacje! Rozumiem, że Caldia daje radę Hm....Jutro rano tylko -7.....a co mi tam PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mfan Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Masakra woda szok! Moze to plitvickie jezera tam tez takie kleniska i woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Pitt jakiego największego klenia złapałeś tam na swoich wodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Jeden z dwóch. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Fiuuuu. Czyżbyś ruszał z ofensywą? Piękny rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 gratulacje. Chyba pora odwiedzić kilka rzeczek. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Ładny klonas, gratulacje pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 wiosne czuć już w wodzie i jej 44 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Z dzisiaj pierwszy taki 50+/- z Sanu w sezonie plus mniejsi braciszkowie też gryźli sorki za zdjęcie ale znowu mam problemy z lewą ręką, a nie miał mi kto lepszego zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 wiosna idzie? byc moze pierwsze tegoroczne 65+ ze szklanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 i się nie da pocieszyć moim maluchem super klenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Rozmazane te fotki, chyba jakieś artystyczne, ale nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Pitt, gratki za klenie.BTW, AF Ci pudłuje. Tamron?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 pitt fajny klenioco to za wobler jest? to ktorys z salmiakow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 65+ - to już kawał rybki. Ja cały czas czekam na fotkę ze szwajcarskim 70-takiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Gratuluję wszystkim!Widzę , że wiosna w pełni. Ja też coś wrzucę z tego sezonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 BTW, AF Ci pudłuje. Tamron??W890i nie ma AF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Pitt, jakoś musi złapać ostrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 W końcu i do Mateusza uśmiechnęło się szczęście.... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Szczęście było, ale same jaziory się czepiały. Wczoraj w końcu pierwszy 40+ klenik. Oczywiście nie ma co się ścigać z mutantami Pitta, ale my tu mamy swoje realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi