undre Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Mój dzisiejszy kleks. Siedział w patykach które widać za mną. Pochłonął Sieka ledwo zakręciłem korbą po rzucie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Witam Kolegów.Wstawiam moje pierwsze rybki na tym portalu,przynęta Salmo Frisky. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Piękne ryby gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Gratuluje kleni. Ten drugi amator friskiego wyglada bardzo powaznie. ile mial ? To ryby z Polski czy z UK ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Ryby lowione w Uk ten drugi mial 58cm.Pozdrawiam Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 58! Super klen. Licze, ze kiedys sie z takim spotkam Jeszcze raz gratuluje! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Guzu napewno dasz rade.Poki co moj osobisty rekord klenia wynosi62cm!Mierzony przez kolege dwukrotnie hehe .Niestety zdjecia nie posiadam,a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Gratulacje GIGANTYCZNYCH kleni!!chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Klenik z Odry na Brombe 47 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 B®OMBOWY Trzeba się ustawić na jakieś.....łowienie ofc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wczorajszy klenik z Biebrzy,oczywiście na żuka .Był też trochę większy jasio(zdjęcie w sąsiednim wątku).., Biebrzański kleń-49cm.Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Kleks miodzio!Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 klenie z tego samego napływu: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zamieszczam klenia złapanego przez moją mame, jak myślicie ile mógł mieć bo starość aż od niego bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 po kilkutygodniowej przerwie udalo mi sie ... w koncu!!! ... wyrwac nad wode ogolnie mialem mile przedpoludnie ryby staly klasycznie i braly bardzo agresywnie, co widac po polamanych i pokrzywionych ownerach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 @pitt fajne fotostory ! Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 a jakie ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 @pitt gratuluję ślicznych kleni i te fotki pierwsza klasa:Ppozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Już woda opadała ładnie. W piątek nawet coś udało się wydłubać, a wczoraj znowu ponad metr do góry. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Nastawiałem się na klenie, ale trafiły się tylko dwa, jeden maluszek, a drugi taki jak widać na zdjęciu, też nie za duży ale fajne kolorki na zdjęciu wyszły więc wrzucam (wymiar forumowy raczej jest) ;)Oprócz tego wpadły dwa bolenie, jeden na minnowa taki z 65 cm, a drugi na 2cm żuczka z powierzchni koło 60 cm (zdjęcia niestety nie wyszły za bardzo, bo się słońce od łusek odbijało :/). Woda się oczyściła i spada na Sanie, więc może coś się zacznie w końcu dziać, bo woda przez ostatnie tygodnie jak martwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 @undre -fajny kleks.U mnie 2 metry wody nad główkami - z kleniami jest ciężko.Dobrze, że chociaż sandacze grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ostatnie klenie, zlowione na przynete Salmo Frisky 7cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 I jeszcze jeden klenik, ta sama przyneta. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kapitalne kleniuchy suli102, kleń był kiedyś moją rybą nr 1, to jemu poświęcałem najwięcej wędkarskiego czasu. W tym sezonie profesory odpoczywają ode mnie, ale może się jeszcze na nie wybiorę w tym roku to i się pochwalę jak coś zwędkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 suli102 - czy to Odra za tobą (w okolicy Głogowa) czy jakaś inna rzeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi