suli102 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Analityk niestety na Odrze nie lapalem juz sam nie wiem jak dawno Obecnie mieszkam w Uk a ta rzeczka za mna to Derwent Pozdrawiam. Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dzisiejsze kleniki, przyneta Salmo Bullhead. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Ładne, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dzisiejsze kleniki, przyneta Salmo Bullhead. Fajne te grubasy. Widzę, że jeść zaczęły przed zimą. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Debiut na j.plponad 45 cm klenia gratuluję, ale nad zdjęciami musisz jeszcze popracować - nie sciskaj ryb tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 @szimeon, gratuluję debiutuna j.pl,musisz być wielkim człowiekiem skoro ten kleń ma 45+.Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ryba była mierzona na długości wędki i wyszło ponad 45 cm. Wiem, że na zdjęciu prezentuje się inaczej. Nie dodaję zdjęć by nabić postów czy cokolwiek. Ja wiem, że on tyle miał i dlatego go tu dodaję. Jeżeli według moderatora również będzie on za mały to mogę usunąć post i po sprawie:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A Jak kiedyś gadałem, że Bullheady na klenie są git, to mi jakoś nie dowierzali @suli102, grube lubią też sdr-em zagryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Popper Bullhead 4cm floating to moja przyneta nr 1 na ladne klenie na drugim miejscu stawiam Frisky 7cm killer na ryby stojace pod przeciwna burta! <_< A przy slabych braniach najlepsze wyniki mam na Horneta.Pozdrawiam Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 A Jak kiedyś gadałem, że Bullheady na klenie są git, to mi jakoś nie dowierzali eeeeeeeee tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 25 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Gratki Pitt. Widzę, że ten nie zgniótł uzbrojenia woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 ten byl maly ... moze traz by pozagniatal, bo fotka ma ze 2-3 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Z pewnością. Już na tym zdjęciu widać, że ma wielkie ambicje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Moje największe klenie z tego roku to 57, 55, 52cmNajwiększe łapałem na feederka Mikado UV który zastępował mi spinning. Myślę że jeszcze w tym sezonie połowie je na Diaflasha i będzie w tym więcej radości. Tu 57cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 z dzisiejszego spaceru, z zona po lucernie, przynioslem do domu taka pamiatke ... cztery rozbojniki, na oko 70+ zbieraly pokarm z powerzchni na 20 metrach kwadratowych rzeki . dobrze, ze mam jeszcze caly tydzien wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Piękne foty Chciałbym takiego mieć na kijaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 z dzisiejszego spaceru, z zona po lucernie, przynioslem do domu taka pamiatke ... cztery rozbojniki, na oko 70+ zbieraly pokarm z powerzchni na 20 metrach kwadratowych rzeki dobrze, ze mam jeszcze caly tydzien wolnego Tylko zmierz dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Tym przyglądałem się z pół godziny. Na moje oko niektóre były ogromne. Jakieś 55+ spoko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Popper niezłe kabany widać po karku i proporcjach.A próbowałeś je skusić do współpracy?Fotka ciekawa trochę się w głowie kręci dłużej patrząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ladne klocki waldek, ja zaraz jade pokluc moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 dzis jest poniedzialek i sie siedzi w pracy... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 albo sie ma tydzien wolnego i sie kluje ryby ... so long Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 gud lak Maj Frend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 tank ju frend! ... aj got so macz lak, for maj foto story from tudaj ... endzoj! wszystkie panie byly w swietnej wczesno-jesiennej formie, czyli glodne i agresywne ... co odbilo sie na stanie kotwic dwoch woblerow i skonczylo sie strata jednego z bardzo lownych LD, ktorego zerwal mi rzeczywiscie duzy kleks uciekajac w zwalisko ... nie bylem w stanie tej ryby utrzymac ... nekst tajm! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ostatnia fotka z ryba jest przesadzona! Albo to byla kotwiczka rozmiaru 20 albo ja nie wiem ile mial ten klen! ...ile mial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi