pitt Opublikowano 10 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 nie umiera ... tylko te liscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ładny kleń Przemek Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 dzis lisci jakos mniej w wodzie bylo i drobnicy tez . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 był ostatnio jaź, to dlaczego nie miałoby być klenia... Poza tym, dlaczego zawsze wątek ma zamykać @Pitt, hahaha Chyba ostatni w tym roku - 45, ale jak zima potrzyma, to jest szansa szybko się z nimi spotkać w Nowym Roku! <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ostatniego klenia w mym wykonaniu nie będzie ... był pewien delikwent przy jaziu ale ... tak więc gratuluję. Liczę na nowy rok i odrobiny ciepła dla wszystkich aby równe szanse były ... spinningowe oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 co prawda to mormycha a nie spinn, ale też nie było łatwo... To nie to samo co płoteczka czy 20cm okonek. Jazda i frajda przednia na delikatnym zestawiku. Polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Już Ci gratulowałem, ale .....kurde dopiąłeś swego!! Tyle rozmawialiśmy o tych kleniach spod lodu...i rzeczywiście!! Brawo za zimnego kleksa i konsekwencje w działaniu!! P.SFarciarz <_< PozdroKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Gratuluję Klenia - jak się umie Klenie łowić, to nawet spod lodu biero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Czego to ludzie nie wymyślą... Niedługo będą klenie spod lodu na muchę łowione żeby było bardziej ekstremalnie A poważnie - gratuluję pięknej kluski, ja już tęsknię za roztopami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Potwierdzam-klenie z zimnej dziury to piękna jazda, czasami też uderzy karpik, wtedy jest jeszcze ciekawiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Gratki Mateusz, ale Wy mnie męczycie z tymi kleniami.Człowiek stara się jakiegoś upolować cały sezon i wyniki marne, a Ten nawet z pod lodu wyciąga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Michale @superuszyjuż teraz obiecuję więcej i dłuższych wypadów typowo kleniowych na wiosnę 2011.Mam nadzieję, że udanych i odpowiednio udokumentowanych. Powywijasz dłużej Brombą nad głowami kleni to same wypłyną Ja już się do Bromby przekonałem, teraz kolej na Ciebie.Ja będę tylko fotki pstrykał Twoich zdobyczy. Oby do wiosny i lata i niżówek nad Odrą i innymi naszymi rzeczkami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Pasuje jak najbardziej!! Trzymam za słowo. Tak ja też się przekonałem, jedyne kleksy jakie złowiłem to na brombe.Chciało by się w miarę świadomie i regularnie łowić klenie Miło będzie do tego dochodzić a potem jeszcze fajniej będzie. Najważniejsze to być nad wodą a ryba to miły dodatek.pozdrawiam ( sorki jak to jakiś mały ot) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 2010 się skończył, więc można trochę offtopować... bromba i chrabąszcze to jednak dopiero późniejsza wiosna. Wcześniej (marzec-kwiecień) to raczej małe (3-5cm) klasyczne wobki. Klenie nie są takie straszne. Jak już znajdziesz sposób to będziesz łowił. Problem u nas pojawia się, aby znaleźć takie powyżej 50cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi