fishbartek1 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Gratuluje kleksów ,ja dzisiaj też sprubowałem poszukac kleni niestety udało sie wycholowac tylko jednego 35cm cały w pijawkach i to dało odpowiedz że u mnie jeszcze troszke za wczesnie na kleniki pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam, witamKleniu nie walczył nazbyt dzielnie, taki jeszcze trochę zimowy z leniwej wody. Pstrąg natomiast 25-30cm nie zasłużył na foty,wrócił szybko do domku i rośnie.Zdjęcia łódki już zrobiłem, jeszcze pomiary i wysyłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Gratuluję Panowie. Ja przez week pobawiłem się z moimi kleniami. Zasysały bardzo malutkie przynęty(smużaki) teraz u mnie to najodpowiedniejsza przynęta. Nad wodą jest wysyp widelnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Krótki popołudniowy wyjazd bardzo spodobał się Kamilowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 @pasiasty - gratki ryby....mina mówi sama za siebie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Pięknie - poproszę o zdjęcia do kalendarza. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Pięknie @pasiasty - gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Dziękuję Panowie za gratulacje i przede wszystkim Andrzejowi za genialne zdjęcia mina mówi sama za siebie <_< Że czas iść do ortodonty po jakiś aparat na szczękę A tak na serio- po prostu jestem szczęśliwym człowiekiem PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 widze, ze za powazne ryby sie zabrales pozdro do wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kamil, widzę Cię na kwietniowej stronie kalendarza Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 @Pitt- u nas poważne- u Ciebie rozgrzewkowe Staram się czerpać jak najwięcej wiedzy od dużo lepszych i cieszę się niezmiernie, że w ogóle mam ku temu możliwość Kamil, widzę Cię na kwietniowej stronie kalendarza Gratuluję!Przemku to już decyzja głosujących i przede wszystkim fotografa, czy fotka się w konkursie pojawi PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Ładny kleń i świetna fota.Gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Fotografowi Andrzejowi gratuluję zdjęcia, łowcy Kamilowi gratuluję ryby Super zestaw ! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Piękna ryba i zdjęcie:) gratuluję Kamil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Gratki Pasiaku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Gratki Pasiasty - może dasz jakieś info edukacyjne na temat okoliczności połowu? Swoją drogą - miło znać szczęśliwego człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Tak na rozpoczęcie sezonu - mały klenik z małej żyznej rzeczki .Zassał Bonito 3.5 centa w jednej z rynienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Patu, fajna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ichsza strona ?? czy nasza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryl Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Panowie Ze względu na to ,że ze mnie totalny laik i mało jeszcze widziałem/złowiłem ,ale chce to zmienić Moglibyście mi powiedzieć jakie są różnice między kleniem ,jaziem Jak złowiłem rybkę to byłem pewien że to mój pierwszy kleń , ale po przeglądnięciu fotek na forum ,sam już nie wiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Powiem tak pokaż tą rybkę od D..y strony bo tak najłatwiej rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryl Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Niestety tak się spieszyłem że mam tylko jedną fotkę czyli po tyle najlepiej określić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Panowie Ze względu na to ,że ze mnie totalny laik i mało jeszcze widziałem/złowiłem ,ale chce to zmienić Moglibyście mi powiedzieć jakie są różnice między kleniem ,jaziem Jak złowiłem rybkę to byłem pewien że to mój pierwszy kleń , ale po przeglądnięciu fotek na forum ,sam już nie wiem Pozdrawiam ładny jaź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Jaziozwierz jak nic. Bardzo ładny zresztą. Myślę że najłatwiejszy sposób na rozróżnienie Jazia od klenia to dokładne przyjrzenie się pyszczkowi.Jaż ma drobny mniej miesisty pyszczek i jest bardziej wygrzbiecony.Natomiast kleń jest smuklejszy tzn bardziej torpedowaty bo karczycho ma bardzo grube i oczywiście ma duży pysk z mięsistymi wargami. Napewno stosując te kryteria można rozróżnić ryby wielkości powyżej 20 cm. Mniejsze są czasami bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryl Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 dzięki .. a teraz , poproszę o szybki kurs jak rozpoznać ,że to jaź ,a nie kleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi