mifek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 hle hle jakby cos to dzisiaj popoludniu / wieczorem wyskoczyc w wiadome miejsce. moze spotkamy się nad wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Janek, ile miał, bo Twoja ręka wygląda przy nim na małą 56cm, czyli jeszcze muszę poczekać na 60-tkę. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 wujek miejsce polowu gdzies w kolicy tego co bylismy ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nie, ale dzisiaj przy tej wodzie już nie ma tam czego szukać.J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 no to mi zabiłeś ćwieka bo nie wiem teraz gdzie jechac... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Mifek, przy brzegach może coś tam się plątać. Wysoka woda ma to do siebie że przeważnie nic się nie łowi, ale jak coś weźmie to często jest to medalowa ryba. pozdrawiamJanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 To zabłysnęła ...jak łuska klenia w słońcu. Janek - piękny klex - gratuluję...U mnie jeszcze metr w dół i się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki Patryk, dobrze że miałem jednego woblera kleniowego w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Artukuł Andrzeja i Mateusza zachęcił mnie do wyjazdu nad wodę. Moja skromna mamuśka 46cm. Oprócz niej jeszcze 3 kleniuszki 38-33cm. @Redzio - gratuluję i zdjęcie wyszło bardzo fajnie... Miło, że artykulik kogoś zmobilizował do połowów. Może zdradzisz na co i jak łowiłeś!?? @Wujek - piękna rybka - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Miło, że artykulik kogoś zmobilizował do połowów. Może zdradzisz na co i jak łowiłeś!?? Największa rybka na obrotówkę nr 2 postawioną we wlewie przed zakręcikiem a pozostałe kleniki złowiłem na pływające 4-5cm woblery-uklejki(brania podczas wychodzenia woblera z wachlarza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Dziś znów błyskawiczne stawianie kopca z pudełek i plecaka (trzeba nabyć jakiś mini statyw) . Złowiłem klenie 47,39cm i kilka takich przeszkadzaczy 29-27cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Dzisiejszy sorok siem z połowiną . Zafundował mi dwie efektowne, podobne do pstrągowych, świece w powietrzu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaDza Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Radzio, zapewne z traw, bo klenie przy powodziowej wodzie siedzą właśnie tam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dzisiejszy jedyny spełniający wymogi forum.Z góry gratuluję dla towarzysza wyprawy Radzia, klenia 50+ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Dziś ryby brały tylko wczesnym rankiem. Połowy rozpoczął udanie i skutecznie (jak widać w poście wyżej) Irek. Ja musiałem czekać na swoje szczęście dłuższą chwilę. Złowiłem klenia 51cm. To mój największy (jak na razie) kleń na spinning. Ryba walczyła odmiennie od wcześniej złowionych trochę mniejszych egzemplarzy. Świadoma swej siły nie pokazywała się przy powierzchni i murowała przy dnie usiłując wbić się w korzenie burty. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Śliczne rybki panowie.Ja na razie uganiam się za zębatymi,ale chyba trzeba podjechac nad Pasłęke i zobaczyc jak tam kleniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Radziu,gratuluję świetnego klenia ,no i musimy poważniepogadać na temat tych kleni bo lada dzień skończą się jazie na Górnej Narwi . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Piękna rybka i z tego co widzę piękna woda. Mam nadzieję, że mnie również uda się w tym roku złowić coś konkretnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 gratuluje lowcom w ostatni dzien ferii i mnie sie na kleksy zebralo, pierwszy byl kawalek ponizej 50 ... a ten drugi to juz troche narozrabial ... jak na 55+ przystalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Gratulacje.Ładny ten lakierowany klenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dwudniowy wypad i jego efekty Największy 49 Ilości sztuk nie podam gdyż nie chcę załamywać osób dotkniętych wysokim stanem wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Ciąg dalszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 cd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi